Summa sidvisningar

onsdag 14 september 2011

Dag 236

Då hade vi onsdag å idag ahr d vart fart ska ni veta! Jösses... Tanken va att vi skulle gått upp redan vid 9 tiden men vi var alla 3 lite småtrötta så kl 11 kom vi upp istället... Ja ja, gott var d =) Sen blev d lite att få morna sig i soffan för att sen strax innan kl 13 börja projekt storstädning! Här har vart så äckligt smutsigt i säkerligen 2 veckor nu, jag har bara inte haft orken.... Så idag kavlade vi båda upp armarna å satte igång, vi var dessutom illa tvugna *haha* för Andreas föräldrar samt hans onkel var på väg ner till Helsingborg å de hade planerat in ett kort besök hos oss innan de tuffade vidare mot Spanien å Alicante där Onkel har lägenhet =)
De anlände vid 17 tiden å då blev d lite fika här hemma, visa lägenheten å självfallet, Morgan. Han va i himmelriket, här kom 3 personer som överöste honom med kramar å pussar å gos så han klaga inte direkt!
Jag å Andreas fick kantareller å en annan skatt som d va längesen man fick äta:
STABBUR MAKRELL =)Sen bar d av upp till mina päron för en snabb hälsning samt att lämna av lilla busungen så han hade d lite myspys med mormor å morfar medans vi andra åkte iväg för å äta fint å gott på resturang =)

Ja, av introt å döma så har jag inte vart särskilt duktig matmässigt, eller njae.... Lite kanske, jag försökte spara mig å tänka logiskt men samtidigt så valde jag att njuta på vissa punkter.
Började dagen med en skål special K å en kopp te för 5 poäng å sen blev d faktiskt inte så mycket mer för d va full rulle med städningen å då blir jag inte hungrig, tar högst paus för å dricka å ta en cigg, jag kan inte sätta mig ner å äta för då kommer jag aldrig igång igen....
Så d blev först "föda" då vi fikade här hemma, en granne ville bli av med d sista av sin prinsesstårta så den kom passande till pass då vi skulle ha lite kaffe här hemma =) Så för min del blev d lite kaffe med mjölk samt en liten bit tårta. Tippar på att mitt lilla fika max kan bli 5 poäng.
Sen åkte vi in till Landskrona då vi inte kunde bestämma oss för vilken resturang så d fick bli "stammis stället" Tycho Brahe =)




För min del blev d 3 kycklingvingar samt jag tog Tychos ryggbiff med pepparsås, stekt potatis (istället för pommes) samt 3 vitlöksbröd. Tippar hela middagen blev 24 poäng å sen kunde jag inte låta bli:
Kladdkaka =) Åt bara själva kakan, grädde e jag inget fan av.... Tippar att detta blev 6 poäng så jag landar på en totalsumma på 40 poäng.... Aj.... Men d va gott! Å jag vet jag har tränat i veckan å jag kommer träna rejält dagarna som kommer så ingen fara på torpet! Drar jag bort 24 poäng från de 40 landar vi på 16 poäng å sen har jag städat å fejjat så där finns bonuspoäng å hämta också...

motionsmässigt har d blitt lite mer än 3 timmars ihärdigt städande som jag uppskattar till 6 bonuspoäng så drar jag bort d från de 16 poäng jag dratt över med så landar vi på 10 poäng som jag dratt över med å d kan jag leva med, kunde vart värre =)

Totalt: 40 poäng
Motionerat: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -20 st

Ha det på badet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar