Summa sidvisningar

torsdag 15 september 2011

Dag 237

Så då tar vi å behandlar denna torsdag! Har varit en bergodalbana idag.... Först helt ok, lite skratt å hjärnblödningar i skolan till att sen gå över i total ångest, vånda, besvikelse, gråtfärdighet å ilska för att sen avslutas på gott humör igen =) Nu e d ok om jag säger d men har vart en riktig PMS-dag idag!
Vi börjar i skolan, d var logistik å majoriteten spenderades med att spela ett logistikspel som kändes mer som företagsekonomi varav en å annan hjärnblödning:







Dagen i bilder, lätt översikt över vad vi gjorde, spelregler osv å på bilden som jag glömt vända rätt så läs nummer 7 å texten inom parantes....
Företaget vi driver tillverkar robotar så Andreas å de andra kom fram till att vårt företag skulle heta SkyNet i sann Terminator-anda =) Sen sattes d igång, man går kvartalsvis. Gör balansräkningar, delar ut likvida medel å massa annat trams å sen så ska vi forma en affärsstrategi för hur vi ska maximera företaget, genom att testa oss fram så ser vi hur olika former av informationsflöden å liknande har inverkan. Satt som ett fån, tror vi alla gjorde d så förhoppningsvis ramlar polletten ner i morrn då vi ska fortsätta....
Innan jag lämna skolan kom ett telefonsamtal från ett LIA företag jag besökte i tisdags som meddelade att pga att de jag få nytt datasystem våga de inte ta emot nån LIA student i höst.... Blev arg å besviken eftersom det verkade ju va i hamn, de hade ju hittat ett uppdrag å allt åt mig.... Men men, tillbaka på ruta ett å jag HOPPAS verkligen d inte blir som förra gången, nämligen jag blir ratad på löpande band å i sista sekund (å stressen e fullkomligt explosiv inom mig) så får jag en plats men inte alls så som jag vill.... Vi får se å hoppas som sagt....
Sen bar d av hem å snabbt packa väska å äta för att bege mig till Filborna för å träna men på tåget frös jag till is av rädsla för mitt busskort var inte i min ficka där det alltid är.... Panik å ångest å efter mycket om å men å dirigeringar av Andreas via telefon kom jag till slut fram till att jag inte kunde minnas vad jag gjorde efter jag drog kortet på bussen hem från skolan, jag satte mig, jag tappa inget på vägen då jag hade fri syn av gången å jag tänkte att jag förmodligen gjort som jag alltid gör vid stress. Jag stänger av hjärnan så den inte registrerar vardagliga funktioner som t.ex låsa ytterdörren. Jag gör d men minns inte att jag gjort d å jag misstänkte jag gjort samma nu, stängt av å lagt ner busskortet i min skolväska där jag inte haft d sen i somras per automatik å mycket riktigt! Fan vad glad jag blev så nu ska jag regga mitt kort på nätet för d fick jag snopet veta då jag trodde jag tappat d att man kan få ett nytt då....
Sen efter träningen så sa en kvinna i duscharna till mig då jag stod bredvid henne: Jag måste bara få säga en sak, du e så sjukt likt min dotter Pamela, jag trodde nästan du var hon då vi skulle gå in å börja passet. Fick fråga min svärdotter å hon skratta å undra om jag inte ens känner igen min egen dotter men ni är såååå lika! Samma hår, samma frisyr å ansiktsform.... Ja jag blev bara SÅ GLAD av att se dig så jag ville bara säga d till dig.
Tyckte d va sött å jag blev glad också så hey =) Sen när jag skulle gå så hade hon sett min tattis i svanken som e mitt stjärntecken å gissa vad? Jo jag å hennes dotter har samma stjärntecken, jag fråga när hon va född å dottern va född den 1 nov, kvinnan i fråga den 18 nov så hon skratta gott då jag sa den 19 nov =)
Sen på vägen hem så trodde jag att jag preciiiiiiiiiiiis missa 219 men den va sen för en gångs skull kvällstid så jag hann med så från ok dag till katastrof till solsken å glädje igen =)

Matmässigt har d gått bra idag, började dagen som vanligt med en skål special K samt mjölk, en latte blev d åsså från Espresso House på lättmjök å därmed 2 poäng.
Lunchen idag blev i alla enkelhet då jag inte palla laga mat igår en burk makrill i tomat, kokta morötter, lite gurka samt en grov bulle för totalt 5 poäng.
Under eftermiddagen köpte jag en kaffe till för 1 poäng samt ett mörkt choklad för 3 poäng men den smaken köper jag ALDRIG igen:
Så JÄVLA starkt! Hon sa som stod i kassan: ja där e lite sting i den. Jo tjena.... Efter en tugga brann käften, ögonen tårades, jag va knallröd i nyllet å efter jag tryckt ner skiten (behövde ju lite energi...) så fick jag skitont i magen å jag trodde nästan jag skulle få halsbränna men d klara sig precis! USCH! Nog för att d ska va lite sting, e gott tycker jag med liiite chili i men inte sååååå mycket..... Värre än vissa thaicurry rätter jag käkat....
Nåja, hemma sen så blev d en snabb ihopfräsning av:
Lite diverse grönsaker samt knaperstekt bacon för en totalsumma på 4 poäng. Mycket gott!
Nu ikväll efter träningen så blev d en kvällsfika bestående av:
2 nektariner, en kopp te, en tomat, resterna av mina morötter som blev lunch till i morrn å 2 knäcke med en röra som jag gjorde på 1 ägg, 1/4 avokado, lite lätt majo, salt, peppar å en skvätt citronjuice =) Mycket gott å detta blev 7 poäng så därmed har jag 24 poäng å fullpott för idag =)

Träningsmässigt har d också gått bra idag! Åkte med ångest å ilska i kroppen till Filborna Arena för att vara med på Aqua Tema å för närvarande är temat Schlager =) Har velat testa d passet länge men d har vart svårt eftersom d ligger där d ligger nämligen torsdagar kl 19 men men, när jag hinner så e detta passet givet i framtiden =) Hur som haver, vet inte om d va all min ilska å frustration som gjorde att jag gav extra mycket idag men satan vad jobbigt d va! Jag gav verkligen allt å d va flåsigt å jag behövde för första gången sen jag börja träna vattengympa dricka vatten under passet.... Aldrig behövt tidigare så i slutändan  tror jag d e en kombo av att jag ger mer samt jag har fått in rätt teknik som gör att d känns mer. Skoj, skoj, skoj! Har massa träning inbokat å som jag vill hinna med.... Lär nog verkligen behöva mina tillskottsprodukter från Gymgrossisten som e på posten för om jag får in alla pass jag tycker e roliga å som jag verkligen vill köra så blir d träning 5 gånger per vecka.... Hmm....
Nåja, dagens träning gav 4 bonuspoäng å på vägen hem så valde jag att hoppa av bussen två hållplatser tidigare å gick hem i rask takt som gav mig 2 bonuspoäng så totalt idag blev d 6 bonuspoäng =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -14 st

Hej svejs, grus å gnejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar