Summa sidvisningar

tisdag 6 september 2011

Dag 227

Då hade vi måndag å detta har vart en fantastisk dag trots stress =)
Började dagen med att åka in i spöregn till Landskrona för att Morgan skulle få vara hos sin tjej Shelby å tant Emma då jag å husse skulle va i skolan på eftermiddagen =)
Eftermiddagen i skolan flöt på relativt smidigt å d gick förvånansvärt fort, vi hade Excel undervisning å d blir halvdag för mig å Andreas i morrn med, störigt vi fick eftermiddag men men, jag lär mig hellre än att sätta mig i den lätta gruppen bara för att jag vill sluta tidigt.
Efter skolan fick vi skjuts av snälla Petrit till Landskrona där vi hämtade busungen, han va gött trött å fått busa med fler vovvar än Shelby så han var i himmelriket =)
Efter vi hämtat Morgan stack Andreas med Anders för att lägga voicetracks på radion så jag å Morgan åkte hem, han va gött trött å låg för sig sj å filosoferade:
Spanade ut genom dörren =)
Efter att vi kom hem så blev d stress för mig.... Snabbt fixa middag för att sen bege mig iväg för å träna.... Utöver detta så har d inte hänt så mycket mer å som jag sa, stressig men skön dag =)

Matmässigt har d gått bra, började dagen hemma med en frulle på special K med mjölk för 4 poäng å på skolan blev d en senare lunch på 4 knäcke med makrill i tomat för 5 poäng samt där slank även ner 1 nektarin å två koppar kaffe för 4 poäng (de hade bara 3%-ig mjölk...)
Hemma så blev d en ninjamiddag som allt fick plats på en å samma plåt men jag hann ändå inte käka hemma så nöden lider ingen lag:
Blev akut matlåda som jag gick med i handen till stationen för å ta tåget som skulle gå 18:58... I burken ser ni kokta morötter, rostad potatis i ugn samt vårrullar med nötkött, 6 poäng å väldigt gott! Hittade nämligen "nyttiga" vårrullar i affären.... Dock e jag alltid skeptisk till färdigproducerad mat men detta fick slinka ner som ett undantag pga stress.
Hemma efter träningenb så blev d en egengjord smoothie på 1 banan, 1/4 avokado, 2 dl vaniljyoggy 0,5% å 1 tsk honung. Dock blev d lite för sött så nästa gång kommer jag skippa honungen. Smoothien med en kopp te blev 5 poäng å därmed en full pott för idag på 24 poäng.

Träningsmässigt har d gått väldigt bra =) Åkte med andan i halsen för att hinna med Aqua Cirkel på Filborna Arena, aldrig kört d passet förr så va nyfiken å d va super skoj! D va cirkelträning fast i vatten, riktigt jobbigt å ja, d kommer bli fler pass =) Därmed blir d träningsmässigt för idag 4,5 bonuspoäng för vattengympan å sen har jag promenerat å rört mig för ytterligare 0,5 bonuspoäng idag så totalt landar jag på 5 bonuspoäng =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 5 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 6 st

Hej, svejs, grus & gnejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar