Summa sidvisningar

söndag 25 september 2011

Dag 247

Söndag idag, härliga söndag =) Skulle pluggat idag men ack det kom annat i vägen... *hoppsan* hehe =)
Ja ja, d löser sig, får helt enkelt jobba hårdare i veckan... Dagen idag har vart helt underbar! Super fint väder, varmt å gottigt å det blev faktiskt en liten shoppingrunda för min del =)


Snacka om att jag blev glad! Hade som sagt räknat på det igår med mina skor plus jag kolla om jag kunde hitta dem på nätet till en billigare peng men icke så nicke... Såg dock att just dessa skor är på väg ut ur sortimentet å där var ingen internet sida som sålde dem längre så därför valde jag att åka å köpa dem för jag älska dem! E sjukt petig när d gäller träningsskor (skor överhuvudtaget...) Det ska kännas bra, se bra ut, ha rätt färg osv osv å dessa skor var fullpott i alla kategorier så jag våga inte riskera att inte kunna få tag i dem om jag väntar en månad till. Så det blev en tur till Väla idag å jag ahde för mig jag såg att Intersport hade dem på kampanj men jag va stressad igår å va inte säker så gick dit å kolla idag igen innan jag begav mig mot Teamsportia där jag visste jag hade rabatt så jag blev själaglad då jag såg att de va billigare på Intersport =) ME LIKE!
Blev faktiskt shopping i plural följande köptes också:
Nässpray till sjuklingen där hemma =) Sen vart d dags att bege sig hemåt å jag insåg något på bussen som gjorde mig super glad, en bagatell egentligen men för mig var det stort:

Jag kan sitta såhär på bussen =) Minns inte när jag kunde det sist! Kunde dessuto sitta såhär nästan hela bussresan från Väla innan benen somna vilket e framsteg för innan kunde jag knappt korsa dem alls å kunde jag vart d så obehagligt å gjorde ont å benen somna på mindre än 5 min...
Väl hemma så blev d till att plantera lite blommor jag fått av mamma å Morgan hjälpte gladeligen till! Eller ja, hjälp å hjälp.... Han ville gärna ta rötterna å de gamla blommorna å springa iväg med för att tugga sönder å slita i så många å så små bitar som möjligt men klara blev "vi" å resultatet blev jag nöjd med:
Lite höstblommor =) Svårt å se men d går i lila/vinrött å vitt i färger, d hann bli mörkt innan jag hann fota...
Så i korta drag, en underbar höstdag!

Matmässigt har d vart en bra dag också =) Började precis som alla andra dagar med en frulle bestående av special K å mjölk samt en kopp te för 5 poäng.
På Väla blev jag så glad över mitt fynd så jag köpte mig en latte på Espresso House som jag glatt upptäckte hade flyttat dit =) Blev osäker på om hon baristan hörde att jag sa lättmjölk så därför räknar jag 3 poäng för latten som normalt sett är 2 poäng men de brukar inte göra misstag men för säkerhetsskull väljer jag 3 poäng (hade d vart vanlig mjölk hade d vart 4/5 poäng).
Väl hemma så blev d en middag bestående av:
Varmrökt lax, potäter, morötter, sallad å en sås på minikeso, gravadlaxsås, salt å peppar =) Mycket gott å allt detta blev 8 poäng å hittills idag har jag alltså 16 poäng så nu ikväll kommer d bli lite te å choklad för 7 poäng å jag slutar på en totalsumma av 23 poäng för idag å jag spar därmed 1 poäng till mina bonusar =)

Motionsmässigt har d faktiskt inte vart fy skam! Visst, inget superstort som jag gjort men d blev ändå lite i slutändan =) Tatt en del promenader idag, speciellt då gubben här hemma e sjuk så har jag valt å ta alla turerna med Morgan, sen blev d ju en hel del promenerande på Väla plus att jag planterade om två krukor här hemma så totalt har det gett mig 2 bonuspoäng för idag å d e alltid nåt =) Plus det poäng jag spar från maten så blir det 3 bonuspoäng för idag.

Totalt: 23 poäng
Motion: 2 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 3 st

Då var det äntligen dags för RESULTAT!

Vikt: 93,9 kg
Minskat: 1,2 kg
Minskat totalt: 20,3 kg

Mått i midja: 113,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 16 cm

Kvar till delmål 4, tappa 20 kg: 0,9 kg BANANA DONE!!!!!!
Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 4,9 kg
Kvar till delmål 6, väga 83 kg, det magiska talet där allt böjade: 10,9 kg

HALLELUJA!!!!!!!!! ÄNTLIGEN hände det nåt å vilken ändring! Teeeeeekniskt sett vägde jag 95,2 förra veckan så egentligen har jag tappat 1,3 kg men nu ska vi inte va petiga =) Tror dock jag tappat mer eftersom senast jag vägde mig var i torsdags men i fredags så kom ju kvinnornas bästa vän å då "ökar" man i vikt direkt pga vattenansamlingar i kroppen så d ska bli spännande å väga mig då det e över =) Glömde mäta mig i torsdags så jag vet inte om jag minskat i sm över kroppen... D känns så men man vet aldrig, min kropp å jag e inte alltid bästa vänner =)
Jag har uppnått min fjärde delmål, tappa 20 kg =) WOHOOOOO!!!!! Nu siktar vi med skarpa ögon på 89 kg å jag vill genom ett mirakel uppnå detta tills den 14 oktober då jag ska till Oslo över helgen för den helgen kommer inte å va nyttig.... Jag ska supa, äta gott å va allmänt olydig matmässigt hade jag tänkt =) Så fixar jag detta, tror inte jag kommer fixa d men man kan alltid hoppas å satsa hårt för å se om d går för jag åker om 19 dagar.... Vi får se helt eneklt, jag vill hur som helst komma så nära som möjligt. Satte även upp mitt nästa delmål, delmål 6 som är att väga 83 kg å jag talar om denna vikt som den magiska vikten där allt började å förklaringen till det är att januari 2002 så började för allra första gången gå ner i vikt å då vägde jag just 83 kg så för mig är detta en speciell vikt å när jag når den kommer jag äntligen känna det som jag e på väg mot mitt mål =) Allt över 83 känns bara overkligt på nåt sätt å det e också därför jag knappt tänker på hur mycket redan gått ner i vikt för det känns som ingenting, känns inte i mitt huvud som jag gjort nåt elelr att d hänt nåt när jag vet att d verkligen har hänt saker å det syns också men inte för mig, inte i mina ögon men samtidigt e d ju nåt fel på hur jag ser mig sj, e inget direkt förvånande =)
Så nu satsar jag hårt denna veckan å jag hoppas innerligt, innerligt att jag ska fixa å tappa 1,5 kg denna vecka som kommer nu, träningen kommer maxas så mycket jag vågar så nu kör vi så d ryker!!!!!!

Hopp å hepp, MEGA PEPP!!!!!!!

4 kommentarer:

  1. Wohooo, supernice!
    Nu är du ju på rätt track igen :)
    Bra jobbat :D

    SvaraRadera
  2. Tack! Wohoo skrek jag med =) Fuskat i veckan med vägning, vägde mig i omgångar eftersom jag visste vad som skulle komma i helgen men ja, äntligen! Stått still sen den 14 augusti så d va dags å få komma igång igen tyckte jag! Förhoppningsvis kommer den nivå av träning jag kör nu hjälpa mig kunna hålla ett litet högre tempo från å med nu, hoppas hoppas hoppas!

    SvaraRadera
  3. 20 kilo! fattar du hur grym du är Heidi?! :) Och fattar du hur grym du är som höll ut och tog dig igenom en stillastående period utan att ge upp! 247 dagar, and still going strong.. :)kram
    P.s. Snygga skor, hoppas dom kommer väl till användning, men det tvivlar jag inte på.

    SvaraRadera
  4. Haha TACK Lena! Jo jag måste nån gång inse att detta faktiskt e grymt bra jobbat.... Tror aldrig jag haft sånt här engagemang men jag inser inte sj hur mycket detta är eller så vägrar jag inse det... Men som sagt, e ju tack vare den här siffran som jag höll ut för jag har stått still från den 14 augusti så ca 5 veckor utan att nåt hänt så d va fan i mig på tiden! Nu känner jag att denna veckans viktminskning gett mig en ny kämparglöd som aldrig förr, jag kommer jobba röven av mig för att få till 89 kg eller så nära d bara e möjligt till den 14 oktober å sen kommer nästa pärs, komma så nära 83 jag bara kan tills det e dags för nästa släktkalas i november... Går d som jag vill, vilket jag inte tror eftersom kroppen inte vill som jag vill *hehe*, står jag inom räckhåll för 75 kg runt julhelgen =) Hoppas hoppas hoppas!
    Tack än en gång för dina fina ord Lena, de värmer å peppar mig som satan! KRAM!!!!

    SvaraRadera