Summa sidvisningar

onsdag 21 september 2011

Dag 243

Så då hade vi onsdag! Dagen har spenderats med en heldag i skolan där det återigen var dags för att spela logistik spel å inte vilket som helst utan Beergame! Väldigt upphetsande eller hur? Ölspel, mitt på blanka dan´! Tja... Nääääästan, vi var ett företag som producerade öl å skulle undersöka den så kallade Bull Whip effekten som går ut på att flera företag som jobbar i en kedja/nätverk pratar inte med varandra. Alla kör sitt race, fokuserar på sitt företag å har du alltid producerat 4 enheter under en period å så kommer en beställning på 8 enheter å då reageras d ofta med att nästa person i kedjan som får denna beställning i sin tur beställer 10 enheter, nästa person får in beställningen på 10 enheter som normalt sett är 4 å väljer att beställa 12 i sin tur osv osv osv, till slut kan du ha en 200% ökning på beställningen i slutet av kedjan å kaos e nästa stadie. Som sagt, extatiskt spännande å här kommer dagen i bilder:







Jag var fabriken, den sista i kedjan, vi fick inte prata med varandra så vi visste ju inte vad vi fick för beställning av grannen å sista bilden visar våra resultat, jag som fabrik har den röda färgen i kurvan å på slutet ser ni vad bull whip kan åstadkomma. Dock e d sällsynt att vi fick såna svängningar i slutet, de brukar uppträda i början men men lite skoj va d ändå även fast d ser dö trist ut =) Min grupp kom på andra plats av 4 så så illa blev d ju inte ändå!

Matmässigt har d gått bra även om jag överkonsumerat men d e för att jag valde lite dyra matalternativ idag men d va d värt =) Började med frullen som blev special K med mjölk för 4 poäng å lunchen blev gårdagens middag, korvstroganoff:
MYCKET gott å 8 poäng för denna portion (gammal bild men matlådan såg ungefär likadan ut, samma ingredienser)
Sen under dagen blev d 2 koppar kaffe å då de inte hade mellanmjölk valde jag standardmjölk i kaffet då soyamjölken smakar skit rent ut sagt... Så 3 poäng för mitt kaffe =)
Middag fick ätas på skolan då jag envist ville på min älskade Aqua Combat som e mitt favoritpass på Filborna Arena =) Middagen blev den sista fläskotletten med lite potatis samt lök/parikafräset från korvstroganoffen samt kokta morötter som blev 6 poäng =)
Efter träningen blev d min proteinshake för 2,5 poäng samt 2 päron för 0 poäng å nu när jag kom hem så blev d en liten kvällsfika bestående av:
En kopp te, 2 knäcke med leverpastej samt en bit choklad som tillsammans blev 6,5 poäng så hittills idag har jag alltså 29 poäng å har alltså överkonsumerat med 5 poäng vilket känns helt ok då jag tränat bra i veckan å mer ska d bli!

Träningsmässigt har d gått bra idag =) Kom iväg på mitt älskade Aqua Combat! Kändes inte så jobbigt idag som sist men jag försökte ge järnet å öka belastningen å svårighetsgraden i bassängen så jag skulle känna mig trött. Kan som sagt bero på två saker, 1; jag har fått en bättre muskelmassa samt kondis som gör att jag sj måste ge mer för att kunna känna samma "burn" som innan eller 2; jag fuska omedvetet, eller ja kan ju även kallas att jag inte behärskar tekniken riktigt än å därmed tappar jag lite av själva träningseffekten. Vem vet, jag kämpar på å försöker alltid ge 110%! E så skönt å fightas i vattnet för man känner sig lite mer graciös än på Body Combaten plus, ingen ser från nacken å ner, ingen spegel, NADA =) *hihi* Anywho, dagen träningspass var 55 min å av dessa 45 min aktivitet, sista va stretch så d gav mig 4,5 bonuspoäng.
Utöver detta har d blitt en hel del promenader idag, började redan på morronen med att knata hemifrån å upp till mamma med Morgan så hon slapp slita på kroppen efter operationen samt lite andra promenader som tillsammans ger mig 2,5 bonuspoäng så totalsumman för dagens träning/motion blir 7 bonuspoäng så jag e nöjd! Med mina 5 poäng som jag "överätit" blir d 2 bonuspoäng =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat: 2 bonuspoäng¨
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 16 st

Bon Voyage!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar