Summa sidvisningar

lördag 3 september 2011

Dag 224

Då tar vi å bloggar om fredagen =) Var en heldag i skolan som började med att jag försov mig... Bra där eller hur? Nåja, väl i skolan gick vi igenom lite läxa för att sedan spendera dagen med att spela Lean spel, ett logistik spel som går ut på att du ska elimenera svinn för att få en så effektiv produktion i ditt företag som möjligt samt gå med vinst, hålla alla dina nyckeltal på en bra nivå helt enkelt:





Vi började med olika stationer som var utspridda i klassrummet, lego e skoj =) Vi hade olika stationer med olika förhållanden. Körde en omgång å dokumenterade våra resultat och sen nästa runda fick vi göra 2 förändringar, körde igen för å se hur d förändrade läget osv. vi körde 5 omgångar å d va riktigt skoj dock segt mot slutet av dagen.

Vår andra omgång, istället för spridda stationer blev d en rak linje.



Mot slutet satt vi i en cirkel å körde med mindre förändringar för å se vilka resultat vi fick. Sista bilden visar våra förändringar som vi gjort under spelets gång =)
Vissa blev avskedade ju närmre slutet vi kom å ja, här ser ni engagemanget mot slutet av dagen *haha* vi va alla gött slitna....
På kvällen så bar d iväg mot Lund för å fira Kristin som hade födelsedag å bjöd på massa, massa gott!


Grillkväll med tipsrunda å roliga lekar =) Blev sedan hemskjutsad av Ernst Hugo Järegård! Inte illa för en fredagskväll!

Matmässigt gick d åt skogen med så mycket gott som d bjöds på under kvällen hos Kristin =) Men men, ibland måste man få leva också tycker jag.... Får helt enkelt ta konsekvenserna av detta som en vuxen människa, så enkelt är det!
Åt frulle på morronen med lite frukt, lunchen blev gårdagens middag å på kvällen blev d grillad fläskfilé med potatissallad, sallad å bål att dricka. Sen blev en god tårta med goda brownie/bakelser.... Ja, gott var d å tack än en gång Kristin för en underbar kväll!

Motionsmässigt så blev d lite diverse promenader som ja max gav mig 2 bonuspoäng. Inte mycket mer tyvärr...

Totalt: ??? poäng
Motionerat: 2 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Tooooodalooooooooooooo!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar