Summa sidvisningar

torsdag 1 september 2011

Dag 223

Då hade vi torsdag å ytterligare en skolfri dag =) Idag e jag lite stolt för jag har verkligen inte legat på latsidan! Dock har jag inte fått pluggat d som jag hade velat men men, d finns ju en helg =) Försökte mig på vår läxa men jag låser mig å då går d inte alls... Jag vet vad jag ska göra men vägen till d rätta svaret, den e lite knepigare för jag gör d hela 273547364 gånger svårare än d egentligen är så jag har gett upp för idag å så får inspirationen komma till mig i morrn istället då vi går igenom uppgiften.
Gick upp strax innan kl 10 idag å va ute med jycken för att sedan bege mig iväg för å träna =) Sen har d bara blitt deg i soffan, gött trött å d bästa av allt e att natten till idag var min första mardrömsfria natt sen natten till i måndags... Helt sjukt men jag har haft mardrömmar varenda natt sen dess å natten till idag så blev d äntligen ett slut på d hela. Har varit mardrömmar om ormar som jagat mig en natt, en annan natt så va jag ensam i mina föräldrars hus å jag vaknar mitt i natten av röster å rörelser av nånting som stryker längs med husväggarna å försöker ta sig in å jag vet inte vad jag ska göra.... Morgan har jag drömt om, han har blivit akut sjuk, blivit körd till djursjukhuset men jag får inte tag i nån som vet vad som hänt eller hur det e med honom.... Den senaste var inte så skrämmande men d va pga att d hela kändes mer som en film än som verkliga händelser... Drömde att en kompis pojkvän va otrogen å jag försöker berätta detta för min vän men pojkvännen kommer på mig å misshandlar mig. När min kompis ser detta så fattar hon vad som hänt å lämnar honom, pojkvännen söker upp mig å våldtar mig som hämnd å mitt i d hela så kommer min kompis å Andreas men de kan bara hjälplöst se på vad som händer, sen fortsätter drömmen med att jag å min vän försöker fly undan pojkvännen som jagar oss.... Ironiska? Pojkvännen i fråga e en person jag verkligen inte tål, tycker inte om honom trots jag försökt så d slog äckligt nära.... Så d va skönt att få slippa drömma natten till idag kan jag säga!

Matmässigt har d gått bra idag, började med en frulle bestående av en skål special K med mjölk för 4 poäng å efter min träning blev d:

en smoothie på vaniljyoggi, honung, avocado å banan för 6 poäng samt ett äpple för 0 poäng samt en latte för 2 poäng.
Lunchen blev samma som gårdagen, korvstroganoff med potatis samt lite majs för 8 poäng å kvällens middag blev i all enkelhet:
Stekt kotlett, stekt potatis med ugnsrostade grönsaker för 6 poäng =)
Hittills idag så har jag alltså 26 poäng å nu ikväll blir d en kopp te för 1 poäng som en perfekt avslutning på dagen å en totalsumma på 27 poäng.

Träningsmässigt har d verkligen vart en bra dag! Åkte iväg till Filborna Arena där jag för första gången testade Djupvattenträning å d va verkligen en hit å intressant! Vi va i tävlingsbassängen som e djup å med ett flytbälte så kör man ett pass utan att nudda botten =) Riktigt jobbigt faktiskt å tror ni jag va i himmeln då sista låten är en The Ark låt? Efter Djupvattenpasset så simmade jag lite, körde 15 min motionssim för att få en hel timmes träning =) Träningen gav mig inklusive diverse promenader idag 7 bonuspoäng så jag e grymt nöjd! Så jag kompenserar min överkonsumtion med mina bonuspoäng så då blir d 4 bonuspoäng för idag =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 10 st

Au revoir!

2 kommentarer:

  1. Åh gud, vilken hemsk natt du hade... Alla hemska mardrömmar på en gång. Tur att det bara var en dröm :/

    SvaraRadera
  2. Ja d var allt annat än skoj... Dock var d 3 nätters mardrömmar som jag summerade, skrev nog lite slarvigt =( Haft mardrömmarna varenda natt sen start natt till måndag så natten som va nu va mardrömsfri å d va skönt... Fattar inte hur jag kunnat sova å ha d så oroligt i skallen 3 nätter i rad =( Man vakna väldigt glad över just d du sa, d va bara en dröm!

    SvaraRadera