Summa sidvisningar

söndag 1 april 2012

Dag 436 (Dag 12)

Söndag idag å d betyder vägningsdag men d tar vi sen, allt har sin plats här =)
Idag har d vart förkylt igen å till å från har d vart värre än igår.... Inge skoj alls! Har spenderat större delen av dagen i sängen innan jag till slut fick nog å tog mig upp å in i duschen å GUD vad skönt d va! Efter duschen kändes d som jag vakna till lite så resten av dagen har känts ok men inte så bra som d borde vara men men... Som d känns nu blir d ingen träning i morrn vilket e så tråkigt då jag äntligen, äntligen lyckades få plats på Aqua Cirkel som alltid e fullt annars.... Nåja, kommer fler tåg å d viktigaste e å bli frisk.
Annars har d vart en skön dag med slapp hemma å sen mys till Så ska d låta hos mina päron =)

Matmässigt tog jag en oväntad ätardag idag, skumt för jag vakna med noll lust å äta å d som känns så grymt e att det e just MAT jag ätit å inte en massa godis, chips å annat så även om d blev dubbelt så mycket poäng som jag hade tänkt så känns d bra ändå.
Började dagen med gröt på 4 poäng å sen när jag kom ur sängen i eftermiddags så blev d faktisk PANNKAKOR!
Viktväktarnas pannkakor, tog 2 portioner å gjorde en "sylt" på hallon å hubbabubbar som jag mixade med 2 msk vaniljkesella å detta blidde 19 poäng å dessutom min lunch =)
Kvällens middag blev också dubbel portion vilket jag inte tänkt mig men men hellre att jag käkar mat än skit i form av sötsaker å jag gjorde viktväktarnas smörgåstårta:
Riktigt gott! Dubbla portioner gav 25 poäng å d har dessutom blitt 3 koppar kaffe för 3 poäng som ger mig en totalsumma på 51 poäng! Lite väl häftigt jag vet men samtidigt så känns d bra, jag har min veckobonus å som sagt, jag har ätit mat å inte skit som pizza å godis så jag e nöjd å belåten =) Tar 22 poäng från min veckobonus.

Motionsmässiggt har d inte hänt mycket.... D började spöregna då jag gick till mina föräldrar å då jag inte vill utmana ödet å bli sjukare än vad jag redan e så blev d bara 15 minuters promenad idag å jag fick skjuts hem men mne, får ta igen d i veckan, inte mer än så å dagens promenad gav 1 AP, alltid nåt =)

Totalt: 51 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 1 st
Veckobonus kvar: 27 poäng

Då tar vi d roliga, RESULTAT!

Vikt: 81,7 kg
Minskat: 0,9 kg
Minskat totalt: 32,5 kg
Minskat under 100GD: 1,7 kg

Mått i midja: 99 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 30,5 cm

Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 2,5 kg
Kvar till delmål 9, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 9,7 kg
Kvar till delmål 10, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 12,5 kg

Så, 0,9 denna veckan känns göttigt! Känns bra med tanke på att allt vad motion å träning åkte åt pipsvängen redan i onsdags så jag e grymt nöjd med 0,9! Hoppas innerligt att kroppen ger mig mitt åttonde delmål om å komma under 80 å därmed 70-talet om 2 veckor, vi får se...
Denna veckan blir till å kurera denna jävla förkylning å sen försöka trycka in lite träning där jag kan...
Så nu tuffar vi vidare gott folk, känns grymt å även om jag känner mig som en lobotomerad broccolistjälk som legat i komposten en månad så e min kämparglöd högst närvarande. LET´S FRICKI´N ROCK!

Adios muchachos!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar