Summa sidvisningar

måndag 9 april 2012

Dag 443 (Dag 19)

Så, får blogga ifatt å vi tar söndagen som blev en riktigt härlig söndag! Började dagen i tid för en gångs skull då pappa skulle ha tillbaka bilen efter att jag vart deras chaffis under lördagen så d blev gott snack hemma hos mamma å pappa å sen knata hem med jycken för å storstäda lägenheten för på kvällen skulle d komma lite hundvänner på besök för tvmys, gott snack å goa skratt å vi hade d såååå jäkla trevligt! Verkligen njöt å tiden flög iväg, helt plötsligt va klockan halv2/2! Men så nice, 4 voffsingar hade vi här hemma, Turbo, Lego, Shelby å Morgan å de hade d också så mysigt med bus, juck å massa bus utomhus också =) Morgan va bra trött kan jag säga när vi la oss kl 3!
Här kommer kvällen i bilder:



Den sista bilden e allt skit å grenar jag fick pilla ur Morgans päls efter att han, Shelby å Turbu busat ute på de ställen där de ska bygga men inte börjat än så där e bara ett virrvarr av ogräs å såna här jävla taggiga pinnar som fastnar bara Morgan tittar på dem i hans päls.... Riktigt härlig kväll!

Matmässigt har jag inte vart duktig men jag njöt ska ni veta! Så jag har syndat med gott samvete kan jag säga =)
Började dagen med min gröt på 4 poäng å sen tog jag paus under städandet å gjorde en enkel men väldigt god soppa på räkor å lite potatis å grönsaker:
Sen kom syndandet, hehe:
En riktigt slemmig men ack sååååå god pizza! Hade tänkt ta detta då jag vägde 79 kg men jag valde å ta d idag istället å så får d bli en annan belöning istället sen =) Uppskattar att detta blev 43 poäng i alla fall å sen blidde d ostbågar å ett glas coca cola så egentligen inte mycket jag syndade med men de jag åt innehöll äckligt mycket kalorier.... Fick även testat mitt proteinpulver med lite vaniljkesella å en skvätt mjölk å då blev d inte lika äckligt som då jag prova å fluffa d så där finns hopp =) Totalt blidde d ca 73 poäng denna dag inklusive lite kaffe också, mycket men d var d värt! Blir å ta 44 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt blidde d en lite längre promenad med jycken å sen en vigorös städning här hemma som ger mig 7 AP å d känns riktigt nice tycker jag ändå =)

Totalt: 73 poäng
Motion: 7 AP
AP totalt: 7 st
Veckobonus kvar: 5 poäng

Då tar vi resultat =)

Vikt: 80,8 kg
Minskat: 0,9 kg
Minskat totalt: 33,4 kg
Minskat under 100GD: 2,6 kg

Mått i midja: 99 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 30,5 cm

Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 1,6 kg
Kvar till delmål 9, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 8,8 kg
Kvar till delmål 10, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 11,6 kg

Så, var som sagt deppig under hela veckan som gått å därmed så blev d ätardag på lördagen å så vägde jag mig på morgonen där istället för på söndagen å d var verkligen ett bra val för jag kände ett lugn som jag saknat i kroppen hela veckan å sen fortsatte jag tyvärr med frossandet under söndagen vilket jag inte hade tänkt men samtidigt så skäms jag inte. Jag hade d så trevligt å jag har som sagt hållt på rätt länge, vad e det hela värt om jag nu inte kan få njuta lite då å då? Visst , d va inte så länge sen som jag njöt sist men samtidigt så ångrar jag inte en tugga =)
Denna veckan kommer inte bli rolig för jag har en väldigt massa träning å ta igen.... Har lagt ett tufft träningsschema för den här veckan då jag har 18 poäng redan nu som ska tas igen för lördagen så här får d svettas å jag hoppas innerligt att jag kan få minus på vågen på söndag men jag tänker utgå ifrån att d kommer vara plus på vågen så blir jag inte deppig men jag kommer jobba röven av mig för att d ska va minus!

Tjingeling!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar