Summa sidvisningar

lördag 14 april 2012

Dag 448 (Dag 24)

Idag hade vi fredag å d har kännts som lördag gång på gång... Ingen koll på dagarna å ligger hela tiden framför men men =) Kunde vart värre, finns inge värre å tro det e onsdag å så e det torsdag, e mer ångestframkallande på nåt sätt.
Idag så har jag vart liiite produktiv i alla fall, fick gjort lite på mitt projekt men inte mycket, jävla skrivkramp.... Sen har jag äntligen kickat mig själv i rumpan å börjat söka jobb. Vill inte, vill inte bli vuxen, vill leka i skolan meeeeeeer =( Men men... Fick iväg en 3-4 ansökningar så d känns skönt.
Fick dessutom samtal om en lägenhet jag sökt å anmält intresse på, så nu sitter jag här i valet å kvalet.... Ta den eller ej? Problemet e att just nu vet jag ju inte om vi har jobb å ska vi ta den lägenhet vi vill ha MÅSTE båda ha jobb, annars går d inte eller ja, d går men d blir satan i gatan tight å jag går i drömmar om en liten billig skitbil å tar vi lägenheten kan jag ju kyssa bilen adjö så ja.... Tvekar! Ska vi flytta blir d nog den smidigaste flytten ever, flyttar typ 10 meter *haha* tvärs över gatan så byggs d hus å det e där vi har sökt å anmält oss men ja vi får se. Ska på visning på söndag så får känna efter tills dess. Idag har jag hunnit känna att ja jag ska slå till å nej det e dumt ca 5 gånger....
Annars har d vart en skön dag, begav mig ut på äventyr med jycken å mys hos mina päron å nu ikväll kom Andreas kompis Skippy ner på besök å stannar över helgen så nu har jag två nördar i huset som spelar spel å lanar å har sig =)

Matmässigt har d vart en bra dag, började dagen med min gröt å med vindruvor eftersom jag alltid köper druvor på torsdagar då jag handlar, det e min helglyx =) 4 poäng blidde d där å sen kom en enkel men ack så god lunch:
Kyckling som jag sen fräst med grönsaker å en enkel sås på vatten, kycklingfond, sambal oelek å vitlök =) Mycket gott å med pasta till (som ligger i botten) så blev d 9 poäng.
Uppe hos päronen blidde d 2 koppar kaffe för 2 poäng å väl hemma var d dags för en middag som e en rätt jag verkligen älskar:
Tacopaj å till den resten av grönsakerna från lunchen då d blev för mycket å detta e såååååå gott! 10 poäng för pajen, denna gång tog jag 20 g mer köttfärs, sket i osten å lite mindre fraiche än vad receptet säger så d blir ca 10 poäng enligt recept.
Sen ikväll blev d en ny favorit, något jag känner jag lätt blir beroende av:
lättkvarg med mitt proteinpulver med smak choklad hasselnöt =) tillsammans med en kopp te blidde d 5 poäng å d e såååå gott! Lite vindruvor till kommer d bli också å jag landar på 30 poäng idag å går över med en poäng =)

Motionsmässigt har jag också varit duktig, måste ju för å försöka reparera all skada jag gjorde med fel kost i helgen men jag ångrar d inte! Så idag har d blitt promenad i 60 minuter som ger 4 AP å sen hemma blev d 1 timmes aktivt studsande å hoppade å boxande på mitt Wii fir plus för 4 AP så 8 AP totalt idag =)

Totalt: 30 poäng
Motion: 8 AP
AP totalt: 7 st (äntligen på plus!)
Ingen veckobonus kvar

God afton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar