Summa sidvisningar

tisdag 3 april 2012

Dag 438 (Dag 14)

Då så, tisdag vart d för hela slanten idag å idag har jag vart en blandning mellan kreativ å aktiv kontra passiv å slö... Intressant blandning måste jag erkänna *haha* men så går det när man e sjuker.... Har mina tillfällen under dagen då jag fixar å anstränga mig utan att d gör att febern kryper tebax in i kroppen på mig.
Idag har jag i alla fall haft för planer att jobba med mitt projekt, städa lägenheten, gå långpromenad å hämta paket på posten å jag fick gjort: projektjobb å långpromenad =)
När det gäller mitt projekt så har jag fixat å donat med småsaker som egentligen borde vara simpla att göra men då jag vill lägga ner tid å även få det att märkas att jag lagt ner omsorg på detaljer så har jag trixat ihop ett exempelschema för hela utbildningen men helt klart är det inte. Vill sova på saken å sen kolla över d i morrn om jag vill ändra saker eller behålla det som det är. Den andra småsaken jag fixat med var att de som är huvudledarna i projektet ville ha nån form av visuell bild över hela processen eller hur nu utbildningen ser ut, vad den bygger på osv.
Så det känns bra tycker jag =)
Sen blidde d äventyr med jycken å när vi kom till mina päron så hade mamma precis tagit en stor kastrull från spisen med nykokt oxsvans i så Morgan var i himmelriket =) Dock förvandlades himmelriket rätt snabbt till rena, rama helvetet då oxsvansbitarna var för varma å det behövde svalna så här kommer Morgans helvete i bilder:
För å snabba upp d hela utnyttjade vi att det va kallt i vinden...
So close..... Här har vi 1 st mycket grinig å förtvivlad hund...
Slutet gott, allting gott =) Kan ju säga d va försvinnande gott....
Kort å gott, en skön dag trots förkylning!

Matmässigt e jag rätt stolt faktiskt å d har känts riktigt bra!
Började dagen med min gröt på 4 poäng å sedan blidde d en lunch:
Potatiskaka i ugn med rostade champisar å halloumi light å till det en enkel sallad på broccoli, sparris, tomat, machésallad å lite lufttorkad skinka å alles blidde 10 poäng å mycket mumsigt!
Sen kom 2 koppar kaffe för 2 poäng å väl hemma igen en middag:
Tacofisk med ris å nachochips =) Väldigt gott faktiskt å simpelt =) Grädde med lite tacosås (salsa) hälls över torsk i en form, på med lite ost å nachochips å voila! 10 poäng blidde detta å lite sallad till å nu kommer min prövning, har lagt in choklad nu ikväll MEN jag vill ändra lite så d kommer bli en liten bit choklad, en frukt å en kopp te för mina sista poäng å jag landar på fullpott på 29 poäng =)

Motionsmässigt e jag också väldigt stolt faktiskt! Ja, d har inte blitt så mycket som jag velat pga förkylningen MEN! Trots omständigheterna idag har jag gjort mer än jag trodde! Hadde bestämt att d skulle bli 45 min promenad uppdelat på två omgångar men då pappa kom förbi precis då vi skulle gå å Morgan flög in i bilen å blev så lyrisk tänkte jag att ok, får bli en 45 min promenad i ett svep istället hem. Men när vi skulle gå hem kom massa ursäkter i mitt huvud... Jag e hungrig, jag e trött, känns som jag har feber..... Så jag börja gå hem med avsikt att gå 30 minuter i allafall men när jag väl kom till 30 minuter så valde jag å lägga på 5 min till å sen 5 till å sen va d ju bara 5 min kvar så jag fick gjort mina 45 som jag ville från början =) Känns riktigt nice kan jag säga =) 45 min promenad gav mig 3 AP.

Totalt: 29 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 7 st
Veckobonus kvar: 19 poäng

Tjingeling!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar