Summa sidvisningar

lördag 14 april 2012

Dag 449 (Dag 25)

Idag var d lördag å d har varit fantastiskt väder! Stråååålande sol, varmt å gottigt dock fruktansvärt kallt nu när solen försvann... Men men, dagen har varit full av aktiviteter men hann knappt med nåt av d jag ville för jag gjorde annat istället *hehe* hade tänkt mig:

- Åka till Väla å hämta mina linser
- Städa
- Motionera i multum

Hmm nu när jag ser över d så hann jag med mycket mer ju! Åkte till Väla, valde å ta en hel del av min motion där genom å bara knata runt å fönstershoppa =) Hem för å hämta jycken som jag lämnat hos kära mot (gick dit innan jag åkte till Väla för å låna hennes busskort) å därmed har jag fått in hälften av den motion jag ville å orsaken att jag inte gjorde allt var att på Ikea märkte jag att kroppen ville vila idag så jag trappa ner lite =)
Sen hann jag inte städa MEN jag fick planetart lite blommor i mina krukor på balkongen:

Kunde inte bära hem alla blommor jag behövde så den lilla krukan som ser lite kal ut kommer att få fler blomkompisar i morrn =) Att d blir en sån skillnad att få bort det vissna å halvt förmultnade gamla blommorna! Den risiga, stora krukan kommer, det e mina smultron å där kommer sakta men säkert nya gröna fina blad igen =)
En alldeles UNDERBAR lördag kan jag få tala om!

Matmässigt har jag vart duktig, i å med Väla fick jag köra en annan lunch än den jag hade tänkt å det gjorde jag kunde käka mer av annat mumsigt istället å det e aldrig fel!
Började dagen med min gröt för 4 poäng å sen blev d lite lyx på Väla som jag inte trodde jag skulle ha råd med men tack vare annan lunch så fick jag min älskade:
LATTE! E sååå gott å älskar Espresso House som kan ge mig min älskling till 1, studentpris å 2, på lättmjölk =) 4 poäng för denne å sen blidde d mumsig lunch:
Rostbiffsub på Subway för 7 poäng!
Väl hemma blidde d 2 koppar kaffe till å sen när jag kom hem blev d min mumsiga, goda:
Tacopaj! 10 poäng för denna portionen med lite fefferoni å minimajs å det e sååå gott.
Sen nu ikväll försökte jag göra chokladpudding av mitt proteinpulver men d blidde kaos.... Blanda pulvret med vatten å i med gelatinblad, so far so good men ja... D blidde aldrig helt "fast" så väldigt dallrigt, slibbigt, slemmigt å vattnigt å inge gott alls så istället blev d:
Keso med micrade, frysta hubbabubbar å lite kardemumma på, riktigt gott å med en kopp te till blidde detta 5 poäng å därmed har jag 30 poäng för idag å d känns gött å nyttjar ett poäng för å täcka d jag gått över med.

Motionsmässigt hade jag siktet högt, helst 10 AP vilket blir en hel del.... När jag gick i trapporna på Ikea kände jag hur mör jag var i benen efter att bara knatat runt i 40 minuter så jag kände att kroppen borde få vila å tagga ner för egentligen, hur mycket fett får jag förbrännt så d ger mirakeltal på vågen på ett dygn? Skulle inte tro så mycket så bäst å slappa lite men jag har ändå fått ihop 90 minuter i skrivande stund å efter jag postat detta å druckit mitt te ska jag å jycken ut på en runda till så jag hoppas jag får till 115 minuter å därmed 7 AP.
Sen har jag fixat med blommorna som jag uppskattar ger mig 1 AP så d blidde 8 ändå idag vilket känns grymt =) Å ännu grymmare e ju att egentligen har jag motionerat för hela 50 AP denna veckan, det ni! Brukar normalt ligga på 30 AP men eftersom jag syndat så mycket i början av denna veckan så va jag tvungen å öka takten för jag har i veckan vägt mig å där stod ett äckligt +0,7 kg! Hoppas d gått tillbaka till d vanliga men jag tror inte d, jag e förberedd på att d ska stå + i morrn också men man kan alltid hoppas på minus =) Lingonveckan kommer på tisdag så jag vet inte om det sega i vikten beror på det men ändå, jag e så himla stolt jag svettat ihop 50 AP! 14 har jag kvar men då har jag ju också överkonsumerat 18 poäng förra veckan så även det har jag kompenserat, jag missar det på 4 poäng men d kan jag leva med, så jäkla mycket kan inte 4 poäng göra för å vad är 4 poäng av mina dagliga 29? Inte mycket så jag får hålla tummarna att vågen vill som jag vill i morrn =)

Totalt: 30 poäng
Motion: 8 AP
AP totalt: 14 st

BAZINGA!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar