Summa sidvisningar

torsdag 19 april 2012

Dag 454 (Dag 30)

Så, torsdag vilket innebär veckohandling men inna det blev dags för d så hade jag ett möte i Helsingborg å jag har inte sagt så mycket om d eftersom jag inte riktigt visste vad som skulle komma från mötet eller hur d skulle gå, vad jag skulle ta beslut om osv men nu känns d som jag har tagit ett beslut även om jag kommer fundera ett tag till, har en vecka på mig å ge besked... Jag hade en lunchdate med en ledaren för hela Södra Sverige på Viktväktarna, ämnet för lunchmötet var nämligen att jag är intresserad att jobba för dem. Jag skickade min ansökan med en förhoppning om att de skulle ha nåt transport/logistiskt relaterat åt men det har de inte för tillfället å jag blev tillfrågad att bli en konsulent... Jag känner spontant efter mötet och efter att ha diskuterat med mina päron å specifikt pappa som själv undersökt d här med egen firma osv å både han å jag känner att detta inte är aktuellt just nu... Det är inget franchise upplägg men jag kommer ändå behöva att investera lite i det hela, bl.a. lokal måste jag ha för å hålla mina möten å jag känner att jag helst vill ha ett fast jobb i FÖRST, en säker inkomstkälla och när jag väl har det då kan jag börja med detta för just nu känns d osäkert... Det ger bra betalt som extrajobb MEN det lönen grundar sig på är d som gör d hela osäkert så nej, inte just nu men tanken kommer finnas kvar för d hade varit spännande =)
Nåja, sen blidde d hem å iväg å handla å sen ner till båten å hjälpa pappa, Tobbe å Andreas en kortis med å ta ner kapell å ställning till båtens lilla båthus som pappa byggt å hem till päronen för d dagliga kaffemyset =)
En skön dag med fint väder.

Matmässigt har d också vart en skön dag, började dagen med lunchen faktiskt... Jag såsade lite för mycket i duschen å drog mig allt för länge innan jag gick upp så jag tyckte inte d va lönt å trycka in en frukost innan d va dags för lunch i Hbg kl 13 så istället åkte jag in i god tid å tog en latte på Espresso House för å starta dagen å valde en liten för 2 poäng.
Sen blev d en bakad potatis med thaikycklingröra på Grafitti:
8 poäng för fyllningen, 5 för potäten å 2 för smöret i, hon hörde inte att jag inte ville ha smör men men =) GOTT!
Sen blev d hem å efter handlingen så blev d en middag bestående av gårdagens lunch:
Chiken alá king fast utan ris å d blidde 4 poäng å mumma! 2 koppar kaffe på d för 2 poäng å väl hemma hade jag tänkt mig min gröt men va även lite sötsugen så slog två flugor i en smäll:
En rejäl portion kvarg å mitt proteinpulver, frukt å en kopp te för 8 poäng å såååå gott =) Får mitt sötsug stillat samtidigt som det är mättande, laddat med massa protein, win win! Detta ger mig en totalsumma på 31 poäng idag å jag nyttjar 2 poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt hade jag planer på ett rejält pass på mitt Wii men klockan blidde mycket innan jag kom hem så valde å skippa för å ta d i morrn istället så idag har d "bara" blitt 60 minuters promenad å d känns gött å d ger mig 4 AP.

Totalt: 31 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 26 st
Veckobonus kvar: 15 poäng

Tjenamoss!


2 kommentarer:

  1. Jag tycker alltid din mat ser så god ut. Fina bilder har du också.

    Förstår dina funderingar över det där med att jobba för VV. Det är nog klokt att fundera ordentligt innan man bestämmer sig för ett sånt åtagande. Jag tycker du resonerar klokt och håller med om att det är smartast att ha ett stadigt jobb först. Och sen ta det här på sidan av.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Anna =) Jo, jag älskar att det går å laga sjukt god mat men som ändå är nyttig! E ju det livet går ut på lite tycker jag, att få äta gott å må gott =)
      Jo har verkligen funderat fram å tebax med å börja jobba för VV å jag känner verkligen att jag kommer säga nej tack men att jag gärna tänker över d sen, efter att ett jobb är kirrat å klart.

      Radera