Summa sidvisningar

onsdag 25 april 2012

Dag 460 (Dag 36)

Idag har d vart en fantastiskt skön dag =) D har vart nice från start till slut faktiskt å det var länge sen d hände måste jag erkänna även om jag tycker i princip varenda dag e skön så va d länge sen d flytit på så här från start till slut =)
Började dagen med å väga mig för jag jagar ju såklart det gyllene 70-talet å ja:

BOOOOYAH! Äntligen! Det här 10-talet har jag längtat efter sen jag började kan jag be å få tala om för jag minns jag sett bilder där jag vägt runt 75 kg å blivit arg på mig sj för att jag tyckte jag var tjock då för jag hade offrat flera vitala kroppsdelar för å få väga nåt på 70 när jag starta på 114! Å det känns så overkligt att jag äntligen e här, 70nånting! Så jag har svävat på rosa moln hela dagen kan jag säga å nu e d bara futtiga 0,5 kg kvar till 35 kg minus på denna kropp å då väntar en fiiiiin belöning som jag redan har här hemma men den får vackert vänta tills det e dags =) Ruset som jag hade då jag vägde mig bubblar upp igen när jag ser bilderna å ja, jag ryser av välbehag här i soffan!
Att det sen har vart solsken å fint väder nu på eftermiddag å kväll å flyt med motionen gör ju inte saken värre. Happy Heidi!

Matmässigt har d vart en konstig dag, gillar dessa dagar men de är lite konstiga ur den synpunkten att jag har fått kämpa för å få i mig allt jag ska äta! Har ätit mina 29 poäng men jag har fått kämpa för å få dem i mig å såna dagar e alltid NICE!
Började med min gröt på 4 poäng å en apelsin å sen blidde d en lunch:
Jag gjorde ett nytt recept som va grymt gott! Gryta med jordnötter, basen bestod av kokosmjölk (lätt), jordnötssmör å tandooripaste, till det grönsaker å fläskfilén från igår samt pasta å d hela blev 12 poäng å som sagt, grymt gott! Råkade göra för mycket sås men d gick ändå, tack vare pasta så behövs inte så mycket sås så jag slipper oroa mig för å överdosera =)
Valde å lägga lunchen sent då jag inte va hungig när d vankades lunch från början så jag höll mig på de 2 koppar kaffe för 2 poäng jag tog hos mina päron för att sen käka gröt igen då jag kom hem efter träningen för 4 poäng samt jag försökte mig på å fluffa än en gång:
Halvlyckat resultat... Jag försökte ju fluffa med min choklad å hassel proteinpulver men d smaka BLÄ med frusna hallon (ska du få fluff måste d va frusen frukt/bär då det e ämnena i bären som får det hela å bli flöffy) Denna gång tänkte jag köra banan då jag vet denna smak gifter sig med pulvrets smak så bananen åkte i frysen men jag misstänker den inte va frusen nog plus jag valde mjölk som fluffvätska å tog nog för mycket mjölk men lite fluffigt blev d å sen blanda jag även i 1 dl kvarg men ja. Jag kunde dricka d så så mycket fluff blidde d inte men jag ska testa fler gånger, jag ger mig inte =) Mitt flytande fluff blev i alla fall 6 poäng å med en kopp te på 1 poäng blev d 29 poäng för idag å d känns grymt!

Motionsmässigt har d också gått bra, jag orka inte göra allt jag hade tänkt mig igår så d fick bli idag så jag kicka igång mig på eftermiddagen efter jag jobbat klart för dagen med min LIA rapport å körde 30 minuter cardio på mitt Wii plus 15 min med yoga å styrkeövningar som gav mig 3 AP. Sen blidde d en lugn promenad till mina päron på 20 min, hade tänkt mig en PW men benen ville inte så jag valde å låta dem vila lite å min promenad gav mig 1 AP å sen avlsutades dagen i den varma, goa poolen på Filborna Arena med 30 minuters vattenyoga som ger 2 AP. Totalt idag blev d alltså 6 AP å d känns lovely!

Totalt: 29 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 21 st
Veckobonus kvar: 33 poäng

Tjillevipen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar