Summa sidvisningar

söndag 15 april 2012

Dag 450 (Dag 26)

Så, söndag du härliga söndag! Det har varit växlande väder men för d mesta fint men den stora saken var att idag var d visning i huset/husen som de bygger tvärsöver gatan å där jag anmält intresse på en hyresrätt å idag skulle vi få titta på dem. De kostar väldigt mycket tyvärr men det får man ta, det är kvadratpriset i Rydebäck i dagsläget, nybyggt å inklusive diskmaskin, tvättmaskin å torktumlare å vi gick dit med inställningen att tacka nej men vi ville titta först å när vi kom in i lägenheten... Ja, det var ju kört å vi tackade ja *hehe* så vi flyttar i juni/juli å d ska bli så skönt å få slippa vår nuvarande lägenhet! Inget fel på den så men ja, vi har haft en hel del kompisar med kunskaper inom byggbranschen å alla har klagat på att här e en hel del brister... Fogarna i badrummet är tveksamma, vårt badrum ligger ovanför underboende grannes sovrum, sprickor/sättningar i taket, dåligt fläktsystem osv osv å dessutom ska de utanför vårt hus som är 2 våningar, bygga ett fyravåningshus! De på våning tre å fyra kommer alltså kunna se IN i vårt badrum å d e ju jättemysigt.... SÅ nej, vi vill flytta men vi hade inte direkt satt nån direkt tidpunkt men nu dök detta upp lägligt så ja, blir nog den smidigaste flytten ever, 10 meter typ, över gatan på bottenplan ska vi bo å jag kan ju se den lägenhet som ska bli vår från vår balkong å Morgan kommer få en fin liten uteplats å busa runt på å jag har tatt lite bilder:
De två fönster längst till höger på bottenplan blir vårt vardagsrum =)

Bilder jag tatt från katalogen vi fick på huset i sig, den sista bilden så är det vår lägenhet med uteplats man ser typ mitt i bilden där på bottenplan, man ser vår verandadörr å sovrumsfönster =)

Den övre bilden är den typ av lägenhet vi ska få som de via en dator möblerat så man kan få ett intryck av hur d ska bli å sen har ni planlösningen å till vår lycka så e klädkammaren rymlig nog för å stänga in Andreas *hehe* där kan han få sitta i sin lilla skrubb å gala å gapa på datorn =) Vår nuvarande lägenhet är på 56 kvadrat å den nya blir 67 så det e en rejäl skillnad å den kändes bra mycket mer lättmöblerad än den vi har! Vi övervägde den lite mindre tvåan med lite finare utsikt OCH fönster i badrummet (enda lägenheten i hela huset med badrumsfönster) men köket var mysigare i den vi valde, plus en uteplats med mer lugn än den andra så utsikten offrade jag lätt, dock kommer d bli lite vanetid innan man kommer in i att inte ha nåt härligt fönster i badrummet som gör d ljusare men men, vi överlever!
Annars har d vart en skön dag, stack upp till päronen som jag gör varje dag så Morgan får sin långpromenad å jag får röra på fläsket å när jag kom hem så tyckte jag d va så sött:
Nu syns d dåligt men Andreas å Skippy som e på besök, sitter å kollar på barnserier båda två bredvid varandra, My little pony å Pokemon..... Söta *haha*
Sen fick jag planterat d sista i den kruka som va lite ensamen igår å ja, en riktigt nice dag!

Matmässigt har d också vart skönt, hade tänkt mig en ätar-dag men d blev inte så, kände jag ville hålla igen lite å hellre försöka få lite snabbare resultat så d känns skönt =)
Började med frulle på 4 poäng som blev min gröt å sen en lunch bestående av den goda tacopajen å en apelsin till. Kvällens middag skulle bli scounespizza men palla inte så d blev tacopaj igen med pizzasalladen som pojkarna här inte ville äta:
Så mitt "lyx" idag blev pizzasallad *hehe* livin on the edge baby! Detta blidde 22 poäng för både lunch å middag å nu ikväll kommer ett mumsigt kvällsmål:
min mumsiga kvargblandning med mitt proteinpulver One Whey hasselnöt/choklad med färsk ananas å en kopp te för 6 poäng å till sist har d blitt 3 koppar kaffe för 3 poäng å jag landar på 35 poäng å nyttjar 6 poäng från veckobonusen =)

Motionsmässigt har d fått bli vilodag idag igen då jag haft rätt mycket aktivitet den sista veckan men fick in en promenad för 3 poäng å 45 minuter lång samt jag klippte Morgans tassar, både pälsen på dem å hans klor å det e ett rejält motionspass! Rena rama brottningen..... SÅ där blidde d 1 AP också =) Så 4 totalt idag å d känns bra trots d skulle va vila!

Totalt: 35 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 4 st
Veckobonus kvar: 43 poäng

Då tar vi resultat:

Vikt: 80,8 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 33,4 kg
Minskat under 100GD: 2,6 kg

Mått i midja: 99 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 30,5 cm
Dessutom e det dags för min mätning över hela kroppen som jag gör en gång i månaden:

Höft/rumpa: 109,5 cm Från början: 124,5 cm
Överarm: 32,5 cm Från början: 36,3 cm
Vad: 37 cm Från början: 42 cm
Hals: 33,5 cm Från början: 37 cm
Bröst: 100 cm Från början: 111,5 cm
Lår: 54,5 cm Från början: 62 cm

Måtten är från den 14 augusti 2011 då jag vägde 95 kg så även om d inte hänt nåt på vågen denna vecka (0,5 kg plus men det e vätska för inga mått har ökat) så har d försvunnit totalt är 76,8 cm!!! Det lönar sig å kolla bakåt när d står still eller känns motigt, herregud att nästan 77 cm har försvunnit från min kropp överlag e fan inte illa å jag som kände att d inte hänt så mycket.... Damn! Nu blidde jag för sjutton lite imponerad av mig själv *haha* Siffran är förmodligen lite högre men men för jag började som sagt min resa ner i vikt den 22 januari 2011 men jag vågade inte tro på mig själv att jag skulle orka så började inte mäta hela kroppen förräns då i augusti men bättre sent än aldrig =)

Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 1,6 kg
Kvar till delmål 9, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 8,8 kg
Kvar till delmål 10, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 11,6 kg

Inför den här veckan kommer jag öka min motion, jag känner det e dags å lägga i en högre växel om jag ska ha den minsta chans på å få ha mina älskade jeans på min examensdag så varje dag vill jag köra mitt Wii ihop med mina promenader plus det är mensvecka denna vecka så har jag tur får jag in 2 vattenpass i morrn innan mensen anländer på tisdag så nu håller vi tummarna å kör så d ryker!!!!!

Hasta la vista, BABY!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar