Summa sidvisningar

fredag 24 februari 2012

Dag 399

Så, freeeeeedag idag, har känts som lördag av nån anledning så d e en härlig känsla när man inser man e en dag för långt fram i tiden =)
Har inte hänt så mycket idag, varit hemma å gottat oss i soffan med BBT, ser om alla säsongerna å för å göra d lite roligare har jag börjat bakifrån med säsong 5 å e nu snart klar med säsong 2.
Utöver d har jag vart en tur hos mina päron som vanligt men annars inget speciellt.
Dock blir d lite mer å göra i morrn då d blir freestyle/lydnadsträning i Landskrona =)
Hade planer på å städa idag men nja.... Kändes mer som en degaisoffan-dag *hehe*

Matmässigt har d gått bra, äter som en drottning å kan verkligen inte klaga =)
Frulle som vanligt med gröt för 4 poäng, har börjat spara koppen med te från frullen till kvällen istället å känner d funkar bättre då jag aldrig vart en frullemänniska så räcker min gröt med frukt långt.
Till lunch blev d en favorit i repris:
Potatis å morotskaka i ugn med lite parmesan å till d grönsaker å halloumi light =) SKulle vart fläskfilé också men den glömde jag... Åt den dock i efterhand så totalt för lunch blev d 13 poäng.
Kvällens middag blev också en klar favvis i repris:
SPLINGLOLLS! Eller vårrullar med en räkröra som fyllning som fått ligga i mumsig marinad =) De ligger på en liten tallrik så det e inga mega rullar men efter att jag åt detta förra veckan märkte jag att precis som sushi så mättar dessa mer än man tror! Så denna gång så valde jag att ta sex st (receptet e för 12) å inget ris eller annat till, så jäkla gott å det blev 11 poäng.
Som efterrätt/kvällsmål blev d ytterligare en favvis i repris, massa repriser idag =)
Andreas satte denne på önskelistan, cheesecake-glassen å till blev d färsk ananas å en kopp te för 6 poäng å hos mina päron blev d 3 koppar kaffe för 3 poäng som ger mig 37 poäng idag å jag nyttjar 7 poäng från min veckobonus =)

Motionsmässigt har d vart en helt ok dag, hade som sagt tänkt ge kroppen ett rejält pass med städning av lägenheten men ja... D blev inte så =) Istället blev d en långpromenad med jycken till mina päron på 30 min å sen en 15 min promenad hem som ger mig 45 min totalt för idag å det blir 3 AP =)

Totalt: 37 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 23 st
Veckobonus kvar: 13 poäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar