Summa sidvisningar

måndag 20 februari 2012

Dag 395

Då var d måndag å idag stod skola på schemat å vi skulle ha grupptenta/muntlig tenta i kommunikation, vår allra sista tenta nånsin *ångest* vill inte att d ska ta slut =( Då måste jag ju växa upp å bli vuxen å börja jobba... E så skönt å få plugga, visst ekonomiskt suger d men e såååå skönt å inte ha några direkt allvarliga krav hängande över sig...
Nåja, jag å Stefan skulle redovisa FIRO eller man kan kalla d för en cirkel som innehåller faser som alla grupper går igenom och verktygen du behöver för att leda gruppen genom faserna:
Lite kort =) Jag å Stefan hade en kanonredovisning! Vi var lite oroliga hur d skulle gå, han är en noshörning (en personlighet eller drag, lite av en buffel men inte på ett negativt sätt) å jag e en st:Bernards hund (också personlighet, svårt att ta för sig å ta plats) så vi undra hur fan detta skulle gå? Men d gick kanon! Vi skulle helst knyta an till nåt personligt å vi valde att ta föräldraskap, han har barn å jag har hund =) Vi fick underbar feedback å jag e verkligen glad jag fick jobbat med Stefan för första gången nånsin faktiskt.
Sen hade vi en lite annorlunda redovisning där den andra delen av just den uppgiften som handla om ledarskapet hölls ute:



Magnus å Gunnels redovisning å här svarar vi på frågor kring ledarskap å för varje fråga fanns 2 alternativ, agera eller passiv tror jag d var å valde man agera skulle man knyta en knut på sitt snöre som man fått. Därefter räkna man knutarna å ställde sig på ett rep som lagts upp som en graf med x-axel å y-axel. Första knutantalet gav vår position på x-axeln å sen nya frågor för å få y-axeln å så hamna vi lite intressant i en ruta där vi visar vilken typ av ledare vi är. Jag var ensam i min ruta *haha* jag var kompis-ledaren, leder med positiv energi, vänskap, ge å ta men rädd för konflikter tror jag beskrivningen var å ja. Klockren *haha*
Sen fick vi vårt betyg i hela kursen å jag rodna över min feedback... Hinner inte mer än komma in å fick följande: Heidi.... WOW! *haha* visste inte vart jag skulle ta vägen! Mycket fina ord som jag vårdar ömt å Pernilla är verkligen en toppen "lärare", skitduktig! Så jag fick ett bra betyg, VG men det var nog väldigt många som fick för alla i klassen har gjort skitbra ifrån sig tycker jag!
Sen fick jag å Andreas skjuts av snälla Faton å Armend eller ja, Fatons bil men Armend å han åker ihop =) SÅ som sagt, fick skjuts till Landskrona där vi hämta Morgan som varit å busat med sin flicka Shelby så han va glad kan jag ju tala om!


De hade bl.a. varit i Karlsund där vi fick veta att Morgan tolererar får så länge de står still, rör de sig blir d läskigt. Grisar e han skitrödd för *haha* å hästar går bra men har de en ryttare på sig e det läskigt igen.... Morgan e inte som alla andra kan man säga!
Väl hemma funderade jag på å bege mig till päronen men jag orka inte... Lång dag så d blev slapp i soffan å fortsätta mitt X-men maraton.
En underbar dag idag!

Matmässigt har jag vart duktig också =) Mina poäng som fördelades på en latte samt gröt med färsk ananas för 8 poäng.
Lunch blev samma som igår med fläskfilé å sallad men jag orka inte äta upp allt så det blev 7 poäng å hos Emma i Landskrona blev d en kopp kaffe för 1 poäng å kvällens middag blev:
Fläskfilé för 3 poäng, sallad med en lätt dressing på balsamico, en skvätt olja å en skvätt honung å en sked chili creme fraiche å till d en bit halloumi light för totalt 9 poäng.

Sen blev d en kopp te, cheesecake-glass å frukt samt 3 extra Digestive kex nu ikväll för 11 poäng å jag landar på totalt 36 poäng å nyttjar 6 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt har d blivit en hel del promenader idag å d har vart fint väder så ska inte klaga direkt men liiite, d blåser kallt =(
Har lyckats skrapa ihop hela 45 min i promenader som ger mig 3 AP å d känns helt okej =) Veckan e ung som man säger *hehe*

Totalt: 36 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 6 st
Veckobonus kvar: 37 poäng

Farewell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar