Summa sidvisningar

söndag 19 februari 2012

Dag 394

Söndag å som jag slrev på fejjan idag så blir d en smal dag för invägningen gick kanon =)
En lugn söndag idag, tvättat å långpromenad med jycken har vart på schemat å inget mer har blitt gjort idag.
Klippte jyckens klor vilket nu resulterar i att han vägrar komma i närheten av mig =( Får se, d går väl över men d skär i hjärtat att han inte vill va i min närhet å d gör ont....
Annars inte så mycket mer, blev mys hos päronen också =)

Matmässigt har d vart en bra dag, började dagen med en skål gröt å frukt för 4 poäng å sen blev d en lunch bestående av:
Fläskfilé å till det lite grönsaker i lite sweet chilisås å fisksås =) Mums fillibaba å det hela blev10 poäng då jag även hade i lite halloumi.
D blev 3 koppar kaffe hos mina päron för 3 poäng å väl hemma va jag inte sååå hungrig så d blev gröt igen till middag plus min cheeseburgare från BK som jag fick av Andreas i fredags men valde å spara den till idag:
D blev även den sista banan å maltesermuffinen å allt detta blev inklusive en kopp te också 19 poäng å jag landar på 36 poäng idag å nyttjar 6 poäng av min veckobonus.

Motionsmässigt så har d vart en ok dag, orka inte så mycket å kännt mig lite slö men jag tvinga mig ut i d fina vädret med jycken å d sluta med en frisk promenad med en paus på totalt 45 min å det ger mig 3 AP. Bättre än noll men ja.... Får ta igen d i veckan helt enkelt =)

Totalt: 36 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 3 st
Veckobonus kvar: 43 poäng

Då tar vi resultat =)

Vikt: 85 kg
Minskat: 1,1 kg
Minskat totalt: 29,2 kg

Mått i midja: 103 cm
Minskat: 0,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 26,5 cm
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 2 kg
Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 7,8 kg
Kvar till delmål 9, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 13 kg
1,1 kg!!!!!! Blev själaglad! Känns oerhört bra å ännu bättre att detta e femte veckan irad med minus på vågen å d känns så skönt att få slippa platåernas helvete som jag så länge suttit i =)
Inför denna veckan blir d att gnugga energiknölarna, mensen väntas komma i morgon (ännu mer otroligt med viktnedgången!) så därmed blir d ingen vattengympa alls =( MÅSTE försöka hitta energi att bege mig till FIlborna å köra gym men samtidigt så tvekar jag då majoriteten av de maskiner jag kör innebär att svanskotan kommer protestera så jag får se vad jag gör.... Måste i alla fall göra nån form av muskelövning så blir till å köra hemma kanske?
Annars kommer jag köra på som vanligt för nu jävlar e jag peppad till tusen =) bara futtiga 2 kg kvar till 83 kg! Å ännu mer wow, 1 kg till å jag har tappat 30 kg å jag har nu ett BMI på 30,1 å jag börja på 40,5! Jag e snart inte längre i fetma facket, jag ser ljuset å kan snart få vara i övervikt-facket =)
LET´S GO!

Live long and prosper!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar