Summa sidvisningar

måndag 13 februari 2012

Dag 388

Idag hade vi måndag å dagen har spenderats stående i skolan... Stod upp majoriteten av dagen då jag helst inte vill sitta, det kommer tillbaks å biter mig bokstavligt talat i arslet dagen efter om jag försöker sitta en hel dag.
Idag hade vi kommunikation på schemat å det e så grymt intressant! Idag fokuserade vi på gruppdynamik å hur en grupp går igenom olika faser, hur du utvecklar gruppen osv. Mycket intressant å trots d tär på krafterna å stå upp (på eftermiddagen testa jag å lägga mig på mage på bänkar men ja... inge vidare mysigt)
Pernilla som vi har i kommunikation, kanon e vad hon e!
Annars har d inte hänt så mycket, skulle tränat men jag va helt slut å mamma hade slarvat bort sina badkläder så ja =)
En bra dag även om den varit slitsam.

Matmässigt har jag gått över mina 30 poäng men det var som sagt ett medvetet val som jag funderat om jag skulle göra det eller ej.
Frulle blev gröt som vanligt med en apelsin samt en latte för 8 poäng, dagens lunch blev samma som gårdagens middag nämligen mangochutneykycklingen för 11 poäng.
Kvällens middag blev en favvis i repris:
Potatis å morotskaka i ugn med lite parmesan, sallad å halloumi, e såååå gott! Detta blev 9 poäng å nu ikväll har d blitt 3 koppar kaffe för 3 poäng samt en omgång gröt igen med te å druvor för 5 poäng å jag landar på 36 poäng å nyttjar 6 poäng av min veckobonus =)

Motionsmässigt har d inte blitt som d skulle men likväl har jag lyckats klämma in 60 minuters promenad i småbitar, lite här å lite där som tillsammans blir 60 min. D hela gav mig 4 AP å det e bättre än ingenting å med tanke på hur seg å trött jag vart så e det ett mirakel jag kom ut överhuvudtaget!

Totalt: 36 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 6 st
Veckobonus kvar: 42 poäng

Morsning korsning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar