Summa sidvisningar

fredag 17 februari 2012

Dag 392

Då vart d fredag å dagen började med en resa till Malmö där jag å Andreas skulle ha möte med Kent på Akka inför vår tredje å sista LIA. D gick super bra, intressanta uppgifter å verkligen utmanande å stimulerande å jag kände sån oerhörd glädje för det vi ska göra är verkligen som att knyta ihop säcken för hela vår utbildning så jag e taggad till tusen!
Vi samla lite info också till Björn som kom hem från Thailand idag som också är i vår grupp nu inför LIA:n, jag hade kunnat ta en annan dag för möte men med tanke på att vi ska fixa å göra en projektplan innan vi ska ut på LIA v. 10 vilket e om 2 veckor så vill jag börja så snart som möjligt.
Efter vårt möte så lyckades vi även fixa en LIA plats å projekt åt en annan grupp i klassen vilket kändes extra nice =) D har varit tufft för oss alla de sista 2 praktikperioderna så d kändes skönt att i alla fall kunna hjälpte 2 ur skiten.
Sen blev d att åka hem för å hämta vår lilla skitunge Morgan som vart å busat å gottat sig hos min mamma å sen kl 14:30 kom Emma med sin lilla SHelby bus å hon å Morgan har levt rövare. E så söta de två ihop.... Efter en massa bus å retsamheter inomhus samt en fika för oss människor, hundarna delade på Morgans mat i hans skål *haha* så kom Bill, Shelbys husse å fika för att sen gå ut å i slask å lervällingvädret för å busa loss ordentligt!
Efter det var d dags för Bill, Emma å Shelby att åka hem å för Morgan att åka med nosen före in i duschen! När ca 4 kg lera försvunnit så var här en liten vovve som däckade lycklig. Dock va han rätt pipig ett tag för jag misstänker stackarn var övertrött, lyckades inte falla till ro å tro sjutton d! Massa bus med min mamma, en 2 långpromenader, bus inomhus för att sen springa som en idiot ute....
Men till slut hitta han ro:
Så här har d sett ut de senaste 4 timmarna.... Inte rört en fena, han har bara vart vaken länge nog för å klia sig å byta liggposition =)
En fantastisk fredag kort å gott!

Matmässigt så har d vart fredag å det betyder fredagsmys å dags att få nyttja sin veckobonus till max å leva gott för en dag men ändå inom ramarna å det e vad jag älskar mest av allt, att jag kan få leva, äta gott men ändå hålla mig till programmet.
Frulle blev på tåget å d blev gröt som vanligt med en apelsin samt en latte när vi kom fram i Malmö för totalt 9 poäng.
Dagens lunch hade jag tänkt göra sj men mötet drog ut på tiden å jag valde å köpa mat:
Jag blev så glad att Malmö C nu har blivit en tågstation/matstation! Jag hade svårt å välja men valde till slut Salads & Smoothies över Sushibaren å d blev en lax Ceasar sallad, MUMS! Salladen inkl dressing tippar jag blev 17 poäng å Andreas köpte BK å jag beställde en cheeseburgare MEN jag har vart stark å inte ätit den, tänker dock spara den till på söndag då ny veckobonus finns *hihi* men får se, risken finns att jag ger den till Andreas också.
Sen blev d fika med Emma å för min del blev d 2 muffins med 2 koppar kaffe:
Min fika blev 13 poäng å mumma värre! Jag sukta lite efter en till men lyckades hålla mig i skinnet =)
Till middag blev d nåt nytt, jag såg ett recept på VV som lät superspännande, räkvårrullar:
Så jävla goda!!!! Trodde man va tvungen å fritera vårrullar men icke då! Räcker att man lägger rispappret i blöt tills d blir mjukt å sen e d som å äta typ dumplings kan jag tro (aldrig smakat dumplings så jag gissar) men ja, lite degigt men absolut inte sliskigt/sladdrigt utan bara mums... Gjorde dem lite större än vad det är tänkt enligt recept så dessa 3 blev 7 poäng å till blev d 100 g ris med lite sweet chilisås å champisar å hela middagen blev 11 poäng.
Till efterrätt/kvällsmål blev d också lite lyx, nytt recept här med å sååååå mums att den kommer jag lätt göra fler gånger:
Cheesecakeglass! Superenkelt å till blev d lite färsk ananas å en kopp te för totalt 5 poäng å jag landar på 55 poäng för idag å nyttjar 25 poäng av min veckobonus =)

Motionsmsässigt har d också vart en skön dag måste jag säga även om jag varit trött.
Det började med en frisk promenad till å från Akka i kall vind å d va faktiskt lite extra mysigt på nåt sätt (fråga inte varför...) med att se packisen i hamnen å totalt i Malmö blev d 30 min promenad.
Sen när vi kom hem igen så gick jag direkt från tåget till mamma å hämta skitungen å idag valde jag den korta vägen då jag va trött å tur va d för jycken va också trött trots han sovit halva dagen! Då har man busat rejält.... SÅ tur å retur till mamma å pappa gav 30 min å sen lite ströpromenader på stationen för 15 min så totalt för dagen blev d 75 min promenad som ger mig 5 AP å d känns nice =)

Totalt: 55 poäng
Motion: 5 AP
AP totalt: 28 st
Veckobonus kvar: 9 poäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar