Summa sidvisningar

söndag 5 februari 2012

Dag 379

Då bloggar vi om lördagen som spenderades ute på vift i princip hela dagen, var inte många sekunder som spenderadfes hemma!
Först upp vid 7 tiden för att packa in oss i bitande kyla i bilen för å tuffa mot Kikki i Åsum, Kristianstad för att trimma Morgan. Kikki är hans uppfödare å jag tycker det e så mycket mer värt det att åka dit 3/4 gånger per år för å trimma min skitunge å få träffa henne, umgås samt hon får träffa Morgan å se hur han utvecklas =)
Jag hade slarvat med borstningen så stackars Morgan gick från en lurvig cocker till en nytrimmad pudel.... Får fixa bilder sen *haha* Stackarn, det e kallt om rumpan kan jag meddela från Morgan!
Efter trimning så blev d fika å mys med de andra voffsarna:
Efter fikan tuffa vi hemåt igen, vi stannade en kort stund i Landskrona där Morgan fick visa sin nya look å busa med sin tjej SHelby =)
Sen hem till mina päron för lite kaffe innan vi begav oss hem för å fixa till oss innan vi tuffa till Lund för middag hos Kristin å Olof =) Morgan fick pusta ut hos mormor å morfar där jag fick veta han vart vääääldigt trött å inte alls pigg på att gå ut, tro fan d... Kallt om kronjuvelerna!
Hos Kristin fick jag även stifta en ny bekanskap:


Kisen Felix =) Söt som socker!!!!
Sen blev d hem efter massa god mat å goa skratt samt en bedrövlig ursäkt för Melodifestival för å hämta hund å sen däcka vi alla 3 i sängen under goa filtar =)

Matmässigt så har jag vart allt annat än duktig men samtidigt så var d med gott samvete =)
Frulle blev i all enkelhet 2 rågmackor med lite mjukost.
Sen fika med 2 släta bullar, 2 drömmar, 2 koppar kaffe innan vi begav oss hem igen från kristianstad.
Väl hemma blev d 2 cheeseburgare å en choklad dougnhut innan vi hamnade hos Kristin som bjöd på en mumsig fläskfilégryta å ris till det samt en goood sallad å till efterrätt blev d Gino med lättglass:

MUMS!!!!! Totalt blev det 75 poäng denna dag, wow kan jag säga.... Men men, det e ju doughnuten å cheeseburgarna som tillsammans blev 32 poäng.... Men men, e detta som gör att jag gillar nya VV för jag är ändå inom mina gränser. Jag fick äta såhär om jag ville utan att det skadar mig så jag e lycklig å skäms inte ett jävla dugg att d blev lite mer mat än tänkt denna dag =)

Motionsmässigt har d inte blitt så mycket då jag vart upptagen hela dagen med annat å inte riktigt haft tid för nån längre promenad men samtidigt e d nog bra för jag hade feber till å från denna dag så ja.... Men jag anser att de timmarna jag stod å hjälpte till med trimningen ger ju lite AP samt d blev en 10 min promenad i Landskrona sen på eftermiddagen så d blev ändå 3 AP denna dag =)

Totalt: 75 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt denna vecka: 28 st
Veckobonus kvar: 0 poäng (tog ca 10 poäng nästan från mina AP också)

Tjena mors!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar