Summa sidvisningar

tisdag 14 februari 2012

Dag 389

Idag har d hänt grejer =)
Tisdag å dagen har haft en elektricitet i luften, den där känslan man har inför ett anländande paket, jag fick två faktiskt. Klockan 13:11 kom det efterlängtade sms:et å jag gjorde en liten jubeldans här i vardagsrummet:
Innehållet undrar ni kanske över? Jo:

Min nya telefon!!!!!!!! Siri is home =) My new baby.... Satan vilken skillnad d va mot den gamla! Skärmen så jävla mycket klarare å jag trodde inte att jag skulle märka nån direkt skillnad gällande snabbheten men där va en stor skillnad så jag e grymt nöjd! I det andra paketet fanns kläder till min lilla baby:
Har beställt två covers men d ena kom idag så inväntar d andra =) Så ja, ni kan nog förstå vad jag sysslat med större delen idag...
En riktigt nice dag kan jag ju säga, å som grädde på moset kom mer snö ikväll, mysigt å hunden e överlycklig.
Dessutom fick jag fina blommor av Andreas också, glömde fota dem men d gör jag tills i morrn tänkte jag =) Fick 3 fina rosor i olika färger, en för mig, en för Andreas å en för Morgan å jag blev superglad å en söt dikt till: Charmander is red, Squitle is blue. If u wew a Pokemon, I´d always choose u. Kan man bli annat än glad? Bojkottar normalt Alla Hjärtans dag pga att jag tycker den e löjlig så när Andreas hade köpt blommor så sa jag att vill han köpa blommor för å göra mig glad får han gärna göra d men jag sa också att jag har inte köpt nåt åt honom å så länge han inte köper blommor för att det råkar vara den 14 februari så e d ok.
Sen fick jag leka Cupid lite genom att peppa en norsk vän att bjuda ut en skånsk, nyinflyttad tjej i Oslo så jag förklara att han kunde dra en fika å sen fick jag förklara ordet fika.... Ska bli spännande att höra hur d gick!

Matmässigt har d också vart en bra dag, hållt mig inom ramarna så d känns nice.
Frulle fick bli lunch då jag va fullt upptagen med att peppa kompisen i Oslo så d blev:
En snabb version av mangochutneykyllingen för 9 poäng å sen en middag på min morots å potatiskaka med parmesan, kyckling å sallad med halloumi för 10 poäng.
Uppe hos mina päron blev d 3 koppar kaffe för 3 poäng å väl hemma blev d gröt med lite frukt, te å en bit choklad för 8 poäng som totalt blir 30 poäng å fullpott =)

Motionsmässigt har d vart en helt ok dag, inte promenerat så mycket som jag hade tänkt mig men men. Pulsa i snön lite å sen snöa d på vägen hem så jag å en snötokig jycke hade d riktigt nice tillsammans =) Finns ju inget roligare än å jaga snöbollar så det blir inte så jobbigt med snö som jag annars tycker d blir tack vare att Morgan blir så glad av snön. Totalt har jag knatat 45 min å det har gett mig 3 AP så d e bättre än noll i alla fall.

Totalt: 30 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 9 st
Veckobonus kvar: 42 poäng

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar