Summa sidvisningar

onsdag 15 februari 2012

Dag 390

Onsdag idag å idag var jag på G! Spenderade förmiddagen med att slappa i soffan med back to back BBT avsnitt innan d va dags å börja göra nåt åt detta organiserade kaos vi kallar för vår lägenhet... För första gången så såg jag till så vi delade bördan med å städa här hemma =) Jag spenderade dagen eller ja, några timmar på att plocka undan, skura köket, skura badrummet å sen ligger d på Andreas lott att dammsuga å moppa vilket han gör i morrn så helt färdigt blev d inte men jag slapp i alla fall läga en hel dag på d å bara ett par timmar vilket var oerhört skönt PLUS jag har energi över till annat, annars när jag storstädar så har jag noll energi över till nåt annat.
Sen blev bakning ikväll också =) Så Carlos fick komma fram å flexa sina muskler lite:
Andreas bakade också muffins, han gjorde chokladmuffins med Lionbar hackat i bitar som extra innehåll å jag valde ett VV recept jag va nyfiken på:
Banan å Maltesermuffins med "frosting" å en malteserkula som prydnad, så gulliga å man märkte verkligen de är kalorisnåla för d va inte direkt "sött" men ändå riktigt goda! 6 poäng per muffin, SCORE!
Matmässigt så höll jag nääästan måttet idag, gick över med en poäng så d känns riktigt nice för även om jag går över så e jag ändå inom mina ramar å det e så jävla skönt att ha d så flexibelt för jag slipper må dåligt för att jag går över med poäng utan nu kan jag leva utan den skammen, skuldkänslorna osv å d e såååå nice!
Idag blev d en frulle bestående av gröt, apelsin å vatten:
Mumma å d hela blev 4 poäng, dagens lunch blev sen pga städandet så d fick bli en snabb måltid då orginalplanen var köttbullar med sås men köttfärsen hade jag glömt ta ut så d fick bli en fiskgryta istället:
Torsk å räkgryta med krossade tomater å goa kryddor =) Till detta blev d ris å d hela blev 7 poäng å riktigt gott dock en aning salt men ändå nice!
Uppe hos mina päron blev d 3 koppar kaffe för 3 poäng å väl hemma blev d till å baka å jag skulle baka banan å maltesermuffins:
Så kvällens sista mål blev gröt igen med apelsin, 2 muffins å en kopp te för 17 poäng å väldans gott, dock var dessa muffins de jag hittills gjort med minst socker i å d märktes verkligen men de var ändå goda!
Totalt idag blev d 31 poäng å jag nyttjar ett poäng från min veckobonus.

Idag var d tänkt att d skulle bli Aqua Yoga men min kropp ville annat... Mensen har börjat smyga sig på så även om jag va superpeppad att träna idag så fick jag vackert ställa in, inte kul =( Men men, inget å göra åt...
Istället blev d 2 timmar av vigoröst plockande å städande som gav mig 8 AP å sen knatade jag å jycken till mina päron å tur å retur till dem blir 40 min å det gav mig 3 AP.
Uppe hos mina päron så visade Morgan sitt rätta jag, nämligen att han gärna snor mina platser som jag skapar med kuddar osv, här hemma gäller d att va smart å inte lämna sin plats i soffan för länge för då snor han min plats å hos mina päron så fixa jag en kudde å filt så jag kunde ligga på golvet å kolla Halv 8 hos mig men vad hade hänt i pausen då jag skulle hämta kaffe?
Sicken tjuv..... =) Så, totalt 11 AP idag vilket verkligen satt fint!

Totalt: 31 poäng
Motion: 11 AP
AP totalt: 20 st
Veckobonus kvar: 41 poäng

Bye bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar