Summa sidvisningar

måndag 7 februari 2011

Dag 16

Dåså, dag 16 e snart över å d har gått bra idag, trots en kass start på dagen... Sov liiiite för länge så hann inte göra nån mat alls innan jag stack, inte ens linser hann jag sätta in. Så jag slängde ner burken med mat som Andreas skulle haft (han var sjuk idag å va hemma så jag snor inte matlådor bara sådär...) Hann inte göra sallad så d slank med 4 clementiner istället. Vatten å te hade jag tänkt köpa på vägen, kommer till knutan å ingen plånbok finns att finna.... *SUCK* Inga lösa pengar heller bland all skit jag har i väska å fickor så jag fick vackert va utan både te å flaskvatten. På LIA:n sen skulle jag sätta i mina linser men den typiskt nog så gick vänstran sönder så jag har vart enögd idag. Tack å lov fick jag ingen huvudvärk som jag va rädd för, men dagen vände faktiskt. Fick reda på precis innan jga sluta att jag får va hemma på onsdag då chefen ska iväg =) Sen innan jag ska ta bussen hittar jag 70 spänn i min jacka *LYCKA* så d blev en stoooor kopp te å det va sååååå gott!

Väl hemma sattes det igång med å laga mat, på kvällens meny stod purjobiff med basilikapotatis som rostas i ungen samt en enkel buljongsås å sallad:
GOTT sammanfattar denna middag kan jag säga!
Annars idag så har jag som sagt haft pizzan som var gårdagens kvällsmat till dagens lunch och med min kopp te, lunch samt middag så landar jag på 19 poäng så lite senare ikväll blir det te å knäcke med clementiner som e så gott gott gott =)

Utöver detta så har d i det hela taget vart en bra dag, har dock inte tränat nånting men nån dag får man väl slappa? Jag borde inte göra det men så får d bli, blir strikta regler å ramar sen i morrn igen =)
E sjukt trött å hoppas verkligen att jag kan få komma i säng i tid så jag i morgon, för en gångs skull kan få göra det jag försökt göra i 2 veckor snart.... Nämligen gå upp typ 8, käka frulle i lugn å ro, träna på Wii, duscha å gå till LIA. Men har fallit för frestelsen å sova tills klockan 10 varje dag *haha* jaja sova e gott =)
Så planen e att senast kl 12 eller ja, 24 så ska jag ligga i min säng å vara en bra bit på väg till att besöka John Blund, vi får se hur d går......
Utöver detta så hade jag inte så mycket mer å tillägga idag, kort å gott en bra dag. Känns som jag får mer plats i min jacka men d kan åsså vara inbillning..... Optimist som jag e *haha*

Totalt: 26 poäng
Kvar: 5 poäng

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar