Summa sidvisningar

tisdag 8 februari 2011

Dag 17

Tisdag å dag nr 17. tiden går rätt fort ändå.... Har vart segt men men, känns som jag äntligen kan få börja se å känna resultat. Jag e den evige pessimisten eller realist som jag väljer å kalla det sj, jag tycker jag börjat få "mer plats i min jacka" men jag vet inte om d bara beror på att jag bytt tröjan jag har under eller om d faktiskt försvunnit lite "Heidi"... Väljer att sätta siktet på att när jag utan problem kan ha min fleece under jackan DÅ vet jag att det definitivt hänt saker så än så länge tar jag det lugnt med jubel....

Dagen i övrigt har vart bra, körde på idag på min LIA å idag fick jag göra mitt allra första certeparti, eller C/P som e den lättare förkortningen. Kort förklarat så är det kontraktet över allt man kommit överens om när man fått igenom en affär eller en last/befraktning hos en skeppsmäklare. Inget super lätt när man först får se det men jag har fått göra det i 3 delar. Först en recap där det står sammanställt allt man kommit överens om, detta skriver jag över i ett kontrakt, sen får man sitta å stryka meningar osv i en väldigt finstilt text, det där som jag aldrig läser då man ingår avtal, korkat ja men men.... Till sist har jag suttit å skrivit samman special klausuler som är specifikt för själva företaget jag praktiserar hos som gäller vid deras befraktningar, så det har vart skoj =)
Lillchefen Stella sitter å spanar å håller alla som passerar i korridoren i schack samt kollar av lite då å då om jag har tid för en paus i arbetet å då tid för mys =)

En del av kontoret med bilder på bågra av deras fartyg som de har.

Vidare till maten, som vanligt så gick jag inte upp i tid, dock lite tidigare än vanligt så jag hann fixa två knäcke med kalkon samt nån clementin. Lunchen blev gårdagens middag å sen blev d två koppar te idag så fram tills denna punkt hade jag förbrukat 17 poäng.
Kom hem å satte genast igång med å hoppa å ha mig med mitt Wii så där blev d 45 svettiga minuter, efter det en dusch å sen blev d dags för middag, kvällens meny bestod av en kycklingwok med cashewnötter:

GOTT!
Hittills idag har jag förbrukat 24 poäng vilket ger att lite senare får d bli en kopp te å lite frukt.
Nu strax så tänkte jag tvinga ut mig på en 30 min promenad med jycken så han blir nöjd idag.
Utöver detta så har d inte hänt så mycket mer, men som slutsats så har d vart en bra dag å i morrn e jag ledig då chefen ska till Halmstad så jag vet d kommer bli en bra dag i morrn med =)
Fick bekräftat att jag äntligen blitt av med d värsta av min svullenhet från mina kvinnobesvär för idag på vågen klocka jag in på 111,9 kg så d känns skönt, då blir d kanske en rejäl förändring tills på söndag. Man kan bara hoppas =)

Totalt: 26 poäng
Kvar: 5 poäng

Go in peace......

2 kommentarer:

  1. Har du gjort den kycklingwoken själv? KAn jag få receptet i så fall? JÄVLAR vad gott det ser ut!
    /Monk

    SvaraRadera
  2. Jupp, duktig jag e va? haha den e lätt å göra:
    kyckling som du skär i småbitar å fräser i lite olja, salt å peppar, sen tar du de grönsaker du vill ha jag tog lite purjo, färska champinjoner,böngroddar, morötter å lök, fräs allt så löken blir lätt mjuk/glansig. Sen tar du (för en portion) 4 msk vatten (eller så mycket du vill ha) samt ca 2 msk hoisinsås eller som jag hade här, oystersauce, sambal oelek efter smak å lite kycklingfond. Låt puttra lite å sen e d klart. Man kan ha ris åsså till enligt receptet men jag valde noodels. Sen strör du bara cashewnötter över som sista finish =)

    SvaraRadera