Summa sidvisningar

tisdag 1 februari 2011

Dag 10

Så då var det dags för dag nummer 10 å vilken dag!!!!! Vet inte vart jag ska börja, vi tar dagen från början till start:
Frullen orka jag inte med så det blev 2 knäcke utan smör med saltrulle på tåget in till Hbg, dock blev d en gooood kopp té på Espresso house.
På LIA:n var d inte överdrivet mycket å göra, fick göra lite fraktberäkningar samt kommissions räkningar.
Lunchen idag var gårdagens middag så d blev köttfärsås med spagetti, det var jag å chefens hund Stella som lunh myste på kontoret =)

Chefens vovve Stella bella bus =)

Sen var d dags å gå hem men innan bussen blev d en kopp té till på Espresso house, e så gott å jag behövde det verkligen! I morrn ska jag göra i ordning min termos å ha té med mig så jag slipper köpa, känns lite onödigt.
Då jag kom hem blev d en liten tur inom mamma å sen i raskt takt ner till Servicebutiken i Rydebäck för å hämta:
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Fit plus =) Har installerat å redan testat lite boxning å satan, jag va helt slut efter två matcher... Tar d lite för seriöst tror jag å jag kände hur kickboxningskämpen inom mig vakna till liv igen =)
Efter middagen nu så ska jag köra lite övningar på träningsdelen, sjukt spännande! Gillar att mina fina strumpor kom med åsså *haha*

Middagen ikväll blev en nödlösning då jag fastna med boxningen.... Så jag gjorde potatissallad och i den förutom potatis slängde jag i lite rökt skinka å en massa grönsaker så d blev nån skink/potatis salladsaktig rätt...

Gott var d å mätt blev jag å hela middagen blev 5 poäng så hittills idag har jag förbrukat 23 poäng vilket ger mig 3 kvar så ikväll blir d té å knäcke =)
Detta var min dag idag, har kännts mycket bättre idag än igår även fast jag var trött idag med, hjärnan lär väl va mos hela veckan *suck* Ska försöka få in träningsrutin med min Wii nu varje dag inklusive promenader ute så hoppas jag att det ger resultat för annars skriker jag på söndag... Måste få se resultat annars vet jag inte hur länge jag orkar hålla ut.... Börjar bli jobbigt men än så länge så går d, sneglade än en gång på chokladen som ligger på bordet här hemma men än så länge lyckas jag stå emot =)
Ja.... Hade inte så mycket mer å säga idag, let's WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D

Totalt: 26 poäng
Kvar: 5 poäng

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar