Summa sidvisningar

fredag 11 februari 2011

Dag 20

Så, i morgon passerar vi 3 veckors sträcket, tänka sig =) Men nu tar vi idag.... En bra dag, för att upprepa mig lite, funkat bra hela dagen men som vanligt en sen start.... Var hemma då chefen hade vård av sjukt barn så jag kom inte upp förräns klockan hade passerat 13, jag vet skäms! Förstår inte vad som kan göra att jag sover så länge? Innan trodde jag d berodde på dålig kost å för lite näring i kroppen som naturligt gjorde mig tröttare än normalt.... Men jag menar nu börjar d bli ljusare ute, jag äter mer frukt å grönt samt tränar/motionerar varje dag å har gjort d i nästan 3 veckor, nog fan borde jag bli piggare då??? Jaja, kanske bara e att acceptera, jag e född trött *haha*

Annars då? Jo startade dagen med goood mannagrynsgröt med clementiner samt en god kopp te, sen blev d slappelislapp i soffan innan det var dags att hoppa upp på Wii balance board å köra ett pass. Hade inte tänkt köra så länge som jag gjorde men det händer nåt mystiskt när man väl börjat med detta, man säger att nej idag kör jag max 30 min. Pallar inte mer.... Men på nåt mystiskt sätt blir d oftast 45 min eller som nu de senaste två dagarna, 1 timme =) Svetten lackar å det e så jävla skoj! Speciellt när jag ser att jag tappar vikt varje dag numera =) Idag klockade Wii vågen in mig på 110,2 så voila, 4 kg har jag gått ner efter 20 dagar vilket ökar mina förhoppningar att jag har goda chanser att faktiskt klara minst 5 kg minus på 4 veckor å DET e jag fan stolt över! Visst, i mina ögon e 5 kg inget direkt... WOHOOOO-tal men sen så e jag sjuk i huvudet när det gäller siffror på vågen =) Dessutom kom jag precis på att klockar jag in 5 kg minus efter 4 veckor betyder d att jag redan e halvvägs till mitt första delmål och då åsså min första treat =) Vilket är ett gooooooott glas vin, har dock inte varit frestad sen jag börja med detta, visst liiiite sugen var jag då förra helgen då d var fest. Men d var inte så svårt å vara nykter å bara dricka cola å vatten som jag trodde att d skulle bli vilket kändes skönt. Så känner jag mig själv så lär jag flytta belöningen till 15 kg å sen vidare till 20 kg innan jag får mitt glas vin =) Vill liksom komma nånvart nu, å jag vet att alkohol sabbar hela viktnedgångsprocessen vilket jag inte tycker det är värt.
Lite tankar rent allmänt idag =)
Efter mitt träningspass blev d en härlig dusch så nu luktar jag smultron igen. Sen var det dags för middag/lunch, eftersom jag återigen inte fick in lunchen så slog jag ihop de båda. Kvällens meny bestod av gårdagens meny med en liten ändring. Nämligen att istället för purjobiff blev det fettsnål falukorv. En pertion falukorv är på 70 gr så jag tog d dubbla nämligen 140 g för att försäkra mig om att jag får tillräckligt med protein.
NAM NAM NAM säger jag bara!
Så denna måltid ihop med frulle gav mig 18 poäng och jag har nyss avnjutit en gooood kopp te med mina viktväktarkakor samt två knäcke med skinka som lägger mig på 26 poäng samt att jag utnyttjar 2 bonuspoäng. Så totalt 27 poäng men eftersom 26 e max så väljer jag att göra på mitt vis att efter 26 e det bonuspoäng som räknas å jag har sparat ihop ca 12 hittils denna veckan så jag har att ta av =)


Första bilden av dessa två ser ni mina goooooda viktväktarkakor som verkligen är en räddare i nöden då jag e sugen på nåt sött å d fantastiska e att d verkligen räcker med 2 kakor, sen e behovet borta =)
På den sista biden har vi en viss liten huligan som helt plötsligt blev på myshumör, kröp upp i soffan å la huvudet i mitt knä.... Sen att han alltid lyckas göra detta sekunden innan jag tänkt resa mig för å göra nåt annat e en annan femma *haha* Så jag fick vackert sitta kvar en stund till för inte kan man motstå en sådan mysig stund en fredagskväll? Han e verkligen mitt allt denna lilla knäppgök, livet har verkligen fått en helt annan mening i både mitt å Andreas fall. Min lille prins <3

Så det var vad jag hade å säga/skriva idag, här skulle kommit en längre filosofisk inlägg nu men det inlägget skrev jag redan i början så det sket sig ju mangrannt (hur stavas d förresten????) Så då var d väl inte så mycket mer å göra än ta farväl för denna gång =)

Totalt: 26 poäng, plus utnyttjat 5 bonuspoäng
Kvar: 7 poäng

Who framed Roger Rabbit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar