Summa sidvisningar

torsdag 10 februari 2011

Dag 19

Då var vi snart framme vid hela 3 veckor på denna resa, tiden har gått ganska fort faktiskt.... Ska bli spännande å se slutvikten på söndag för mitt första delmål var att på 4 veckor tappa minst 4 kg å helst 6 kg så ska bli mycket, mycket spännande på söndag.... Idag vägde jag enligt Wii 110,7 vilket innebär att jag då hittills gått ner 3,5 kg å då efter 3 veckor så det verkar lovande att i alla fall lyckas med 4 kg.... Men jag hoppas så innerligt att d blir mer än 4 kg innan tiden för mitt första delmål e slut. Får hålla tummarna helt enkelt =)

Dagen annars har varit bra, lagom med sömn trots en orolig mage å började dagen med min älskade gröt, som jag saknat den!
GOTT!!!! Tog lite socker i gröten också så med min kopp te så blev detta 7 poäng.
Sen slappade jag lite i soffan innan d var dags att hoppa på min balance board å köra ett pass, körde 1 timme blandad kompott mellan aerobic övningar, balans övningar, trainingspel, yoga å muskler, riktigt gött var d! Sen var d till att hoppa i duschen samt skriva handlelista för mamma stod runt hörnan å vi skulle iväg å handla.
Hitta ett riktigt intressant te då vi handla å jag e gryyyyymt sugen på å testa hur d smakar nu alldeles strax:

Spännande, spännande! Ska smälta maten lite till innan d blir en kopp av detta te.
Middagen då? Jo det fick bli den goda, goda purjobiffen som består av lövbiff som man stryker ett tunt lager senap på, salt å peppar samt purjolök, sen rullar man ihop biffen å steker. Snabbt, lätt å gott, till detta blev d potatissallad där jag denna gång rostade potatisen i ugnen istället för å koka, mycket gott å så en grönsallad till. Eftersom d inte blev nån lunch idag så tog jag två biffar istället för en å allt som allt landar jag på ca 19 poäng hittills idag vilket ger mig hmmm, ja 2 koppar te sen i alla fall å sen kommer jag utnyttja min bonuspoäng till att ta två knäcke med skinka på.

Kvällens middag =) Blev lite för stor portion så jag har lite kvar som blir lunchlåda i morgon, hatar att slänga mat!
Allt som allt så har d vart en mycket bra dag idag, inte fått gjort så mycket egentligen men men så länge man njuter å har d bra e väl ändå huvudsaken?
Känner mig mer å mer peppad eftersom jag ser hur vikten sakta men säkert flyter undan tack vare mitt Wii, hade aldrig nånsin vågat gissa att ett tv spel skulle kunna ge sådana resultat. Tack vare en vän från Norge som fick mig att inse att det faktiskt funkar, annars hade jag aldrig köpt d.
Hoppas att jag med start om en vecka ungefär kan få börja använda mina armar igen som en normal människa, min armbåge måste ha läkt vid detta laget? För er som inte vet så för snart 4 veckor sedan så ramla jag å fick en spricka i min vänstra armbåge som satte stopp för nån större träning. Kunde inte stödja på den för fem öre så nu har den fått vila i 4 veckor å med en vecka till blir det 5 veckors vila vilket borde vara nog för att kunna börja med armhävningar osv? Jag hoppas d, kan ju testa mig fram lite försiktigt å se hur mycket vikt jag kan lägga på armen/armbågen....

Då hade inte jag så mycket mer för idag, simma lugnt!

Totalt: 26 poäng, tagit 3 bonuspoäng
Kvar: 8 poäng

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Åh det teet smakar som äpplepaj med vaniljsås.. mumma!

    SvaraRadera