Summa sidvisningar

lördag 5 februari 2011

Dag 13

Jupp dag 13 har kommit å gått, kom hem halv 4 i morse så jag orka inte direkt sätta mig å skriva denna dagen just då utan jag stöp rätt i säng.
Ja vad kan man säga om dag 13, det var en fin dag.... Sluta tidigt å åkte hem för att förbereda inför att handla med min mamma samt körde 1 timme på mitt Wii, slutade med att jag träna bort 418 kalorier =)
Inte fel å skoj skoj skoj å det e ju huvudsaken.

När det gällde maten så gick dagen i sparsamhetens tecken för på kvällen var det nämligen fest hemma hos Anders å Lotta i Landskrona som vi känner från hundrastgården då vi bodde i Landskrona. Det var bl.a. värdparet själva samt några fler från hundrastgården och vi spenderade kvällen med att sjunga Sing Star å ha allmänt trevligt. Hundar fanns det, hela 6 st i varierande storlekar så Morgan hade skoj! Vi fick bl.a. veta tack vare Anders vad som hänt med Morgans tass, han har knäckt klon så vi ska bara tänka på att han ska ha sin lilla "sko" på sig utomhus men inget inomhus å så kommer detta att lösa sig av sig självt då inget var inflammerat eller svullet vilket var skönt att veta.
Kvällen så avnjöt de flesta öl å vin å gotta sig allmänt, själv blev det fest med cola å mörk choklad (86%) samt en handfull chips, så tyckte jag va rätt duktig =)
Här kommer kvällen i lite bilder:
Mitt gottigottgott för kvällen...


Å detta var de andras gottigottgott.... Var lite sugen på vinet, 3 apor, sjukt gott men jag hade inga större problem att stå emot vilket kändes otroligt skönt =) Dessutom var d lite extra skoj å se när vissa blev lite... ja inte fulla men lite..... Alkoholhalt =)

Morgan å en av sina favoritkompisar, Elsa =) De passade på å mysa lite i soffan efter mycket, mycket bus!

När den värsta Sing Star aggressiviteten hade avtagit så hittade jag två iPhone nördar i soffkroken =)

Super trevlig kväll med djupa samtal blandade med skratt å lite fylla =) Vi fick skjuts hem av snälla Rolle å Kitty å var hemma som sagt halv 4 på morronen, förvånad att jag höll ut så länge med tanke på att jag va nykter men men, så går d när man har d mysigt i glada vänners sällskap.

Totalt så hade jag ca 15 poäng sparade under veckan plus att jag bara utnyttjat ca 20 denna dagen vilket gav 6 poäng till. Tippar på att det hela gick jämt ut haha =) Drack inte hela 2 liters flaskan med cola, gav bort några glas osv.

Totalt: 26 poäng
Kvar: 0 poäng

Hopp å hepp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar