Summa sidvisningar

söndag 27 februari 2011

Dag 35

Då hade vi lördag eller ja, i skrivande stund söndag då klockan är 00:03 men men, dag 35 har kommit å gått å d har varit en bra dag!
Vakna lite senare än jag hade tänkt men men, shit happens! Tog en snabb frulle på 4 poäng innan jag kastade mig på bussen in mot den stora metropolen Helsingborg, jag hade ett paket å hämta på självaste Stadium! Vad var d för paket, undrar ni trogna läsare, jo detta:
Ett par Easy tone skor! Som jag suktat efter dem!!!!! Slog till på ett rea erbjudande jag fick via mailen =) Färgen var starkare/skrikigare än på bilden men men, älskar dem ändå! Gick en sväng inom Åhlens å hittade martiniglas som jag vet mamma var på jakt efter igår, de skulle ha fest ikväll å hon hade velat servera efterätten i martiniglas men hittade inga, jag slog en pling till min kära mor å hon blev jätteglad. Så, som den mycket goda dotter jag är så köpte jag 8 st glas till mamma =) Tog tillfälle i akt då det var så fint väder att promenera från Åhlens bort till Knutan:

Västhamnen i sin vackra vinterskrud, gillar inte vinter men så länge det inte är snö på marken å som idag, vinden var "ljummen" (om man nu jämför med de senaste dagarnas köldhelvete....) å solen sken så var det oerhört vackert å se solen gnistra i isen i hamnbassängen =)
Inne på knutan blev d en stor kopp te på Espresso House, söderdröm heter mitt älsklingste där med lite lättmjölk å en liten sked honung som blev 2 poäng. Satte mig på första bästa buss å åkte hem till mamma där jag hjälpte henne lite inför kvällens festligheter, kände mig riktigt snäll *haha* E alltid snäll, men med tanke på att jag för en gångs skull hade tid att stanna å hjälpa henne med att diska glasen jag köpt åt henne plus hjälpte till med att göra såsen till kvällens festmåltid samt duka bordet å jag vet ju att hon blir överlycklig eftersom hon alltid planerar så stora grejer vilket gör att hon stressar ihjäl sig för att hinna å kan inte njuta av kvällen sen. Nu kan hon det =) Blev även en kopp kaffe å mjölk för 1 poäng.
Jag snörade på mig mina vackra, rosa skossingar å knallade hemåt, det var lite trixigt att hitta hur jag skulle gå på dessa balanskuddar men det gick över förväntan, de som känner mig vet att jag nog råkade förlägga min balans vid ca 15 års ålder å sen dess har jag letat desperat efter den.... Jag trodde seriöst att jag skulle hamna i diket eller nåt, men d gick bra å jag kände redan efter 10 min att de gör en oerhörd skillnad! Så det blev en 25 min promenad hem vilket var super nice.
Hemma blev det ett litet mellanmål:
Mannagrynsgröt med liiiiite socker i samt med clementin å blåbär, dock tror jag att en citron tjuvparat sig med en apelsin å fått denna djävulsavkomma till clementin.... Sur jäkel! Annars var d gott =)
Sen blev d lite tv tittande å även en 45 min på Wii där det boxades å rockade rockringar, sista rundan rockringar höll jag på att dö, fick gå in i nån överlevnadsfas där jag kämpa för mitt liv.... Satan vad det suger musten ur en att bara stå å rulla med höfterna i 6 min, flåsa, flämta å gnydde så hundarna kom å glodde konstigt på mig.... När jag äntligen var klar hoppade jag i duschen å sen var d dags å laga middag:

Grekisk potatisomelett *mumma* enligt recept ska det vara 1 ägg men eftersom jag vid detta laget låg på 10 poäng så tog jag 3 ägg så rätten blev 9 poäng. Mycket enkel att göra, koka tärnad potatis i lite grönsaksbuljong så de är mjuka, blanda ägg med lite vatten, jag tog även å slängde i lite lök, purjo å hackad chili. Lägg önskad mängd potatis en stekpanna, slå äggsmeten över, låt sjuda på låg värme tills omeletten e klar (jag gjorde äggröra då jag inte orka vänta). När den e klar, strö över ruccula samt lite fetaost, banana done!
Då låg jag på 19 poäng å eftersom jag e så full av energi idag (tror jag reagerar starkt bara på lite sol haha) så ställde jag mig å baka muffins nu ikväll, ja klockan var väl 23 hehe, det bakades morots- och kardemumma muffins =)
Muffins, viktväktar style! Ska smaka dem nu med en kopp te, i poäng är det 2,5 poäng per muffin å jag misstänker de är goda så nästa gång ska jag göra dem med kanske jordgubbar eller blåbär, det är ju fritt fram å ta vilken "gratis" frukt som helst =) Så nu när jag skrivit klart detta inlägg blir det en kopp te samt två muffins, kan faktiskt om jag vill till å med ta 3 =) Får se, antingen 3 muffins å 1 kopp te eller 2 muffins å 2 koppar te.... Tror d blir det sista, älskar mitt te =) Så 2 muffins blir 5 poäng och 2 koppar te blir 2 vilket gör att jag landar på 26 poäng.
I morgon blir det domedagen..... Fan, bävar lite inför det men jag vet, jag vet, resultaten de kommer, allt jag gör, gör ju nytta i slutändan, e bara å vara tålmodig (vilket för övrigt e något jag e såååå känd för.....)
Då hade jag inte så mycket mer å tillägga denna dag/kväll/natt! Jo!!! Förresten, kommer bli en längre runda med jyckarna nu ikväll inann läggdags, måste ju gå in mina nya fina skor *hihi* så tippar på att träningsmässigt landar jag på 40/45 min promenad samt 45 min Wii som kanske kan ge.... Tja 5 poäng tror jag e rimligt =)

Totalt: 26 poäng
Kvar: 15 poäng

Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar