Summa sidvisningar

tisdag 22 februari 2011

Dag 31

Så då var det tisdag å dag 31, idag har d gått långsamt..... Inte mycket fart på mig inte, dock har hundarna haft full rulle för sig, både ute å inne så de e gött trötta, jag med faktiskt utan nån direkt uppenbar anledning.... Vi har vart ute på några mindre turer så de fick rasta sig, vi var på g att gå en lång promenad men den avbröts tyvärr av en lösdrivande hanhund som var gigantisk å eftersom Stella löper så våga jag inte riskera att det blev en konfrontation, jag har tillräkligt å styra med när d gäller en Morgan i ett koppel........ Så ingen långpromenix å inget Wii, men nån gång ska man väl få slappa? Har ju faktiskt rört på mig i princip varenda dag sen jag började med detta å det e inte fy skam =)
Får ta igen det i morrn helt enkelt, tror jag slappa lite eftersom jag hade tänkt å storstäda eller ja, fortsätta min storstädning, men så blev d inte. Plocka lite i köket, knappast nån storstädning....

Annars har d gått bra idag, frullen blev som vanligt å lunchen blev ju gårdagens middag så det hade jag koll på =) Efter frulle å lunch låg jag på 15 poäng.
Stella hittade fram emot eftermiddagen en perfekt viloplats, nämligen på soffryggen eller vad man ska säga.... Hon e väl den ende i vårt hushåll som kan balansera på de ostadiga kuddarna *haha*
Till middag blev d hemgjord pizza å på den la jag skinka, lökringar, lite oliver samt svamp å lite ost å ja just d, den självklara, tomatsås på vitlök, krossade tomater å hackad lök.

Till pizzan gjorde jag lite rostad potatis i ugnen eftersom det e lite tunnt med grönsaker tyvärr.... Gjorde en liten felberäkning från min sida men vi ska väl överleva =) På pizzan la jag lite färsk paprika för jag har som sagt blitt beroende av grönsaker, utan dem känns tallriken naken =) men gott var d ikväll å mätt blev jag å pizzan blev 7 poäng tippar jag på, grundreceptet var 5 poäng men sen tog jag lite mer oliver samt ost än receptet sa så 7 poäng som ger mig 22 poäng.

Blir ett sånt här mellanmål sen =) MUMMA! Mina älskade kakor samt ett knäcke å gott, gott te!
Allt detta gör att jag landar på 26 poäng idag å mina kvarvarande 6 bonuspoäng.
Då hade inte jag så mycket mer för idag =) Lämnar en bild på en viss tjej som haft en tuff dag å behöve vila upp sig lite:

Trött Stella =)

Totalt: 26 poäng
Kvar: 6 poäng

Bye bye birdie =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar