Summa sidvisningar

söndag 6 februari 2011

Dag 15

Dåså, 2 veckor har gått å inga resultat att direkt jubla över.... Idag e ingen glad dag... Tror dock att min jävla mens har en stor del i att jag inte ser några resultat denna gången heller, magen/buken svullnar ju å man samlar på sig mer vätska än normalt för under veckan, så sent som i torsdags klockade jag in 111,9 kg på vågen i Wii å idag? 112,7 kg... I midjan har d inte hänt ett smack verkar d som, en halv futtig cm borta men som sagt, tror det är att jag e svullen.... Jag ber till gudarna att det e därför!
Så sum summarum ingen toppen dag idag, hade god lust å skita i allt idag å beställa hem en slemmig pizza men ja.... Jag måste ge det ett försök till innan jag kastar bort allt jobb jag lagt ner.

Annars då? Jo idag så har d vart lite halvfart på mig eftersom jag haft ganska ont, körde 30 min på Wii å ska försöka tvinga ut mig på en 30 min promenad med jycken sen även om jag har lust å bara skita i allt å gå å lägga mig....
Frunchen, brunchen vad man nu vill kalla det, blev 4 knäcke med kalkon, gurka, lite yoggi samt te. Prova ett nytt te idag:
Rosa te =) Kommer inte ihåg just nu men det e Liptons pyramid te, bärigt å gott var d i alla fall!
Körde som sagt inte så mycket flåsövningar på Wii, lite balansövningar samt allmän träning, koordination bl.a. som jag desperat behöver *haha*
Kvällsmaten blev viktväktarpizza med bl.a. skinka, lök å svamp, gott gott å va faktiskt ett helt ok substitut för den pizza jag hade velat ha från början =)

Min pizza med en skål grönsallad till, totalt 6 poäng å mycket gott!
Sen ikväll blir d lite knäckebröd å te, kanske till å med 2 koppar te.... Har käkat 15 poäng hittills idag så jag har hela 9 poäng kvar.... Men kommer inte käka allt utan får spara lite.
Så veckans bild har jag inte orkat ta, fudnerade på å ta samma som förra veckan för d lär inte ha hänt ett skit men får ta d antingen senare ikväll eller i morrn, dock kan vi fortsätta med det andra, vill säga resultat men det är det inte för mig utan det får bli fakta:

Vikt: 112,7 kg
Minskat: 0,7 kg
Minskat totalt: 1,5 kg
Mått i midja: 129 cm
Minskat: 0,5 cm
Minskat totalt: 0,5 cm

Totalt: 22 poäng
Kvar: 6 poäng

Baj baj....

4 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Håll ut Heidi, du är duktig och ska säkert få resultat snart. Du har inspirerat mig lite så balance boarden har åkt fram hoho. :)
    I alla fall så använder Eric en app i iPhonen som heter ShapeUp. Han är mycket nöjd med den så du kan ju se om den kan va till nån hjälp.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej =)Tack Madde, e nog som Petra sa, de resultat jag har fått är förmodligen ganska så rejäla med tanke på att jag har kvinnoskit åsså, dag nr 2 å säkerligen mer svullen än vad jag tror... Har åsså nån app i iPaden som heter viktkoll tror jag den hette... Ska kolla shapeuUp å se vad d e för en. Kul att jag inspirerat lite i alla fall =) Älskar fit plus, kanoners, jag kommer inte behöva gymkort inom den närmsta framtiden tror jag... Om överhuvudtaget känner jag, e i så fall för muskeldelen, att bygga/forma kroppen men d kan man göra hemma även det =)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Heidi, det borde finnas lag på att man inte ska väga sig när man har mens, den visar ju alltid fel resultat då, man sväller verkligen upp vid mens så håll motivation uppe du e ju jätteduktig :) gillar verkligen att läsa din blogg!

    SvaraRadera
  4. Tack söta Annie =) Jo håller med, bästa var ju att Wii frågar om jag har nån aning om varför jag ökat i vikt men finns valet "mens" att välja? Nejdå.... Allt annat, midnight snack å en massa annan skit, inte en kvinna som designat det spelet nej haha.
    Kul att höra att du gillar att läsa min blogg =) Tänkte faktiskt aldrig att folk skulle vilja läsa den, gör det mest för min skull, då har jag allt från dag 1 å kan se tillbaka för å hitta energi å motivation när d känns jobbigt. Blir alltid lika glad då folk lämnar avtryck i bloggen osv, rolig bieffekt helt enkelt =).
    Kram å hoppas att du å lilla familjen har d bra!

    SvaraRadera