Summa sidvisningar

söndag 20 februari 2011

Dag 29

Så då kickar vi igång vecka 5! Herregud, tänk att d redan gått hela 4 veckor.... E faktiskt riktigt stolt att jag klarat mig så länge utan någon härdsmälta där allt gick åt pipan så jag får börja om.... Visst jag åt en halv pizza men den skadan var snabb reparerad å det gjorde jag heller inte för att jag blev lack å sa: nu skiter jag i detta! Utan jag gjorde det för att jag ville och var väl medveten om vad priset blev efteråt så det anser jag inte som ett misslyckande.
Så slutresonemanget nu efter 28 dagar e att jag mår bra, det känns bra å jag vill fortsätta. Visst, jag tycker d går alldeles för segt resultatsmässigt men men =) Det kommer väl, förhoppningen e att jag nu denna veckan kommer att få ett rejält avstamp med två hundar hemma som båda mår bäst av att få komma ut på långpromenix minst en gång om dagen så motion lär det bli =)
Liten Stella vilar ut efter eftermiddagens bravader å bus på ängen =) Hon löper fortfarande misstänker jag eftersom jag har en viss hane här hemma som försökt hopp på henne.... Fick ett kanon tips av hundrastgårdsvänner om att klia henne vid svansen å se hur hon reagerar.... Snälla Stella bella bus, vik inte svansen åt sidan då vi provar senare ikväll..... Vill inte va orsaken att en ny ras skådar dagens ljus, Dansk-Svensk spaniel.... Tror inte d hade vart nån hit =)

Annars då? Jo tack, själv? Maten har gått bra idag, haökat efter egentligen då frullen fick bli 4 knäcke med saltrulle å gurka, en kopp te samt 2 clementiner som gav 7 poäng, sen tog vi en promenix till mamma å pappa med hundarna å där blev d två koppar kaffe med mjölk som blev 2 poäng.
Sen när vi kom hem blev d tacos, gott gott!

Tog extra mycket nötfärs, gjorde en smal sås på kesella, senap, lite majo samt HP sås å salt samt ett tortillabröd till. Mycket gott =) Detta blev 10 poäng så hittills har jag förbrukat 19 poäng vilket betyder att ikväll blir d lite viktväktar kakor, kanske nåt knäcke samt te =)

Det var mat delen, ska vi gå vidare till d lite roligare? Nämligen resultat! Med start denna veckan så kommer jag göra lite annorlunda, jag kommer väga å mäta mig på morronen numera då det känns som att då e den enda tiden som kroppen alltid står på noll. Under dagen så varierar ju vikten som bara sjutton, det beror på vad jag ätit, när åt jag osv å minsta lilla visas ju på vågen så på morronen e jag ju helt tom på mat vilket åsså då känns mest rättvist att väga å mäta. I skrivande stund har jag som vanligt inte tatt en bild på mig sj men ska göra d lite senare ikväll, jag lovar!
Träning har d inte blitt så mycket av, blev liiiite, 2st 20 min promenixer fick det bli....

Veckans resultat:

Bild v.4 (dag 29):


Vikt: 108,9 kg
Minskat: 1.0 kg
Minskat totalt: 5,3 kg

Mått i midja: 124,5 cm
Minskat: 1,5 cm
Minskat totalt: 5 cm

Delmål 1: tappa minst 4 kg å helst 6 kg tills dag 29: JAG FIXA DET! Nu går vi vidare till delmål 2!
Kvar till delmål 2, deadline dag 56: 4,7 kg
Kvar till delmål 3, deadline dag 106: 18,9 kg

Delmål 2 är att minska 10 kg tills dag 56 å då kommer min första belöning, nämligen ett gott glas vin =)
Delmål 3 är att jag ska väga 90 kg tills dag 106 vilket är om 11 veckor och det ger en viktminsknining på ca 1,7 kg per vecka. Detta delmålet är lite tufft och egentligen så var deadline dag 127 men jag valde att tuffa till det liiiite =) 1,7 anser jag vara helt ok att kunna nå.
Utöver dessa mål så är nästa delmål 70 kg och senast min födelsedag, den 19 november så ska det målet vara nått. Jag funderar faktiskt på att sätta deadline den 25 september, då har jag 20 veckor på mig vilket innebär 1 kg i veckan så det kan vi faktiskt strama åt.... Ger jag mig själv 17 veckor så betyder det en viktminskning på 1,2 kg per vecka å det fixar jag! Så ny deadline för delmål 4 är den 4 september =) Jag ska leta fram två plagg i min gamla garderob som ska vara eldprovet då jag klockar in 70 kg.... Jag vet precis vilka två plagg..... Ska fota dem när vi närmar oss så ni läsare åsså får se =)
Men som sagt, nu blickar vi mot delmål 2 å sen mot nr 3! Here we go!!!!!!

Totalt: 26 poäng
Kvar 3 poäng


Hopp å PEPP på er!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar