Summa sidvisningar

måndag 31 januari 2011

Dag 9

Dag nummer 9 är här å idag har ordet trött tagit en heeeeeelt ny mening å jag riktigt känner hur less jag e på allt just nu. Mår riktigt piss ju mer jag känner efter å jag har vart nära å bryta nu ikväll... Har krävts en massa energi till att bara hålla mig kvar vid d jag gör. Middagen höfta jag men jag misstänker att jag inte har överdoserat, har jag d så går d å rätta till i veckan genom motion så d är ingen fara. Men ja.... BLÄ!!!!!!!!!!! Riktigt jävla less på allt å dum som jag e så vägde jag mig hos mamma å pappa å enligt vågen har jag gått nup 0,4 kg... Kul.... Humor.... Nej denna dagen har jag verkligen inte varit på topp, e faktiskt den sämsta dagen ever sen jag börja med detta, jag har på sätt å vis tänkt å väntat på detta, man kan inte vara på topp alltid å jag visste att bakslag skulle komma, dock känns d lagom pissigt att d kom redan efter 8 dagar.... Känns liksom inte som att jag kommit in i rutinerna tillräckligt bra för å kunna ta detta på ett bra sätt... Nej usch, denna måndag vill jag reklamera, tack! Får bli nya tag i morrn, tror Morgan åsså känner att idag e ingen skoj dag, han fastna med tassen/klon i trappan i morse å piper då man klämmer lite nätt på just den tassen/kloområdet så misstänker han fått en liten spricka eller nåt för klon verkar sitta som den ska, inget som sitter löst. Lite blod hade där kommit samt nåt litet haltande å slickande på tassen men annars har där vart full fart i honom idag enligt mamma så vi ska tvätta med vatten å försöka hålla rent så läker d förhoppningsvis. Om inte blir d veterinären.... Pricken över i:et var att på Andreas LIA blev en avskedad idag å d blev en riktigt dålig stämning, så vi har alla 3 haft en skit måndag rent ut sagt!

Annars då? Jo, suprice, suprice så försov jag mig idag, inte med timmar utan minuter så jag hann till mitt tåg men d va ju självfallet inställt så någon frulle blev d inte idag..... Jobbade på fastande mage hela förmiddagen å frullen fick bli lunchen som var gårdagens middag. Denna intogs kall då jag va för mesig för å fråga grannföretaget om jag fick låna deras micro å värma.... Men d va gott i alla fall *haha*

Under eftermiddagen blev d vatten å göra fakturor på min LIA, fått skriva brev till lite företag så d har vart skoj å meningsfullt idag, i morrn ska jag göra fraktberäkningar, spännande!
Efter LIA:n var jag helt slut, splittrande huvudvärk så jag dök inom Espressohouse å köpte mig en goooood kopp té, den var välbehövlig kan jag säga! En Söderdröm blev d =)


Sen bar d av hem för å hämta jycken som hade d bra trots sin stackars, stackars tass, tror han nästan börjar bli som Oden å sin tass...
Efter många om och men kom jag upp ur pappas tv fåtölj å tvinga mig sj att gå hem, skulle egentligen gått en ordentlig promenad men jag var så less så d fick bli en promenix på 20 min i normal takt, orka inget mer å tänkte att det var bättre än ingenting...
Hemma var d till att ställa sig å laga spagetti å köttfärsås som blev mycket gott, här överdoserade jag nog för jag hällde i alldeles för mycket krossade tomater, lite vatten å grönsaker men d skiter jag i, tog den mängd köttfärs d var meningen till så d blev plus minus noll enligt mig.


Riktigt mumsigt å så blev d en grönsallad till =)
Nu ikväll kom sötsuget igen så d blev en kopp té med två viktväktarkakor som blev 5 poäng så hittills idag har jag förbrukat 6 poäng till lunch, 4 poäng på Espressohouse, 8 poäng på middagen samt 5 poäng på "godis" som ger 23 poäng så senare ikväll blir d två knäcke med saltrulle samt en kopp té till så jag landar på full pott idag.

Totalt: 26 poäng
Kvar: 2 poäng

För å citera Adam Sandler så ger jag denna måndag följande budskap: why don't you go play hide and go fuck yourself?

Så overall så har d vart en skit dag med några små inslag av solglimtar, dock inte många...

2 kommentarer:

  1. Hej! Du är så duktig! Och din mat ser så himla god ut. Det ser verkligen ut som du kommer bli riktigt stark och frisk och må jättebra med den kosten. Själv har jag ju slipat mitt golv och därmed kopplat bort spisen så jag äter lite mer tveksamma saker jag hittar i frysen, haha. Jo, jag skulle bara fråga hur det funkar med pointsen? Ser att du äter 28p. Är det en viss vikt du ska nå för att sedan byta till 27, sen 26 osv? Hur många ska du äta vid din målvikt? Är nyfiken.
    Kram!
    /Monk

    SvaraRadera
  2. Tack monica, hehe ja blir jag stark å frisk å ju inte d helt e´fel :P
    Jag äter 26 poäng, de poäng jag skriver på kvar är d jag inte utnyttjat å där lägger jag även till de bonuspoäng jag får då jag motionerat. D högsta du kan äta e 26 poäng å det är när du väger över 100 kg. När du är på 90 tror jag så blir d 24 poöäng, under 90 eller e d kanske 80 hmm minns ej men du minskar med två poäng hela tiden allt eftersom du går ner enligt deras tabell. Som minst äter du 18 poäng å det är även minimumet när du ligger på 20+ i poäng, du kan ju spara poäng om du t.ex ska festa osv men då får jag aldrig äta mindre än 18 poäng per dag samt jag måste utnyttja de poäng jag sparat. När jag e framme i mål är det 18 poäng som gäller å vill jag på den nivån spara poäng så måste jag äta minimum 16 poäng per dag :)

    SvaraRadera