Summa sidvisningar

fredag 1 juni 2012

Dag 497 (Dag 73)

Så, fredag idag å dagen har spenderats på mitt himmelrike, IKEA!!!!! Gick runt å fönstershoppade å skrev lista över allt jag vill ha från IKEA till nya lyan som jag kan få köpa tack vare fint presentkort från min familj =) Nu ska det äntligen bli matchande tallrikar, kaffekoppar å glas!
Fick lite inspiration på IKEA, älskar när de gör saker av deras produkter som visar att du inte måste använda en kruka till en kruka:

Här har de tagit en "gummikruka" som man monterat på väggen i en av deras "hallar" för att förvara småsaker som nycklar, hundkoppel, vantar osv å jag ska definitivt göra något liknande men inte så som här för tyckte just detta va rätt fult men tanken e sjukt cool så ska fundera lite.....Sen tog jag mig en sväng om på Väla också, är med i en stegtävling som jag misstänker jag kommer förlora så d sjunger om men men så lite extra knatande med detta i åtanke idag å ibland e det kul vad man upptäcker då man går runt på ställen man normalt sett inte går på. Jag valde att gå runt hela perrongen nere på Knutpunkten å normalt sett går jag bara ner å väntar för å gå på längst bak i tåget men idag gick jag hela runt så att säga å långt fram så hade nån kladdat på en av skyltarna som visar utgångarna. Jag tänkte först; jaha vad e d nu för idioti men sen log jag å va tvungen å fota:
så, vill ni rida på dinosar så ska ni ta den här utgången, vet ej om hatt e obligatoriskt eller om man får låna.... Jag ska lätt ta denne nästa gång!
Sen har d vart mys i soffan å sen långpromenix med hund å gnällig sambo =)

Matmässigt har d vart en bra dag, börja dagen med min gröt för 4 poäng å sen blidde d lunch på Väla:
bakad potatis med räkor å keso, MUMS! Detta blidde 10 poäng å på detta kom en latte för 4 poäng å väl hemma var d dags för middag:
enkelt då jag inte orka laga mat =) Viktväktarnas tomatsoppa, fläskytterfilén från igår å 2 nektariner, enkelt, gott å mättande å nu som avslut blir d kvargfluff med mitt goda proteinpulver å te å jag landar på 29 poäng idag å nyttjar ett poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt skulle jag springa idag men d va så surt väder, blåste halvt orkan så nej... Men mitt knatande hela dagen har gett mig 6 AP å hela 18 875 steg så d tycker jag får räknas =)

Totalt: 29 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 28 st
Veckobonus kvar: 26 poäng

Bye bye!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar