Summa sidvisningar

onsdag 20 juni 2012

Dag 514 (Dag 90)

Dags å blogga ifatt å förste man till rakning är måndag! Denna dagen spenderades i hemmets lugna vrå å det hände inte så mycket under dagen. Jag försökte vara lite duktig å packa lite mer men det dog snabbt... Märker att det e väldigt slappt för min del just nu men det blir ju så när man vet att flytt stundar runt hörnan. Känns inte lönt å städa, inte lönt å damma eller nånting alls men men får ta mig i kragen nu de sista dagarna som e kvar.
Jag hittade ett par brallor när jag packa ihop kläderna i sovrummet, icke stretch å storlek 42. Tänkte att de kommer väl sitta tightare än tightast men tycker inte d såg så pjåkigt ut ändå:

feels good =) Kan sitta i dem också å det e äckligt nice den känslan!
På kvällen hämtades jag av mamma då vi skulle åka å handla d sista inför midsommarfirandet å sen blev d gött snack å mys hemma hos päronen. Det regnade kraftigt till å från så vi skippade båten idag å knatade långpromenad hemma istället.

Matmässigt var det en bra dag, började som vanligt med min gröt på 4 poäng å frukt till det.
Lunchen blev en version av matig soppa, zuppa italiano hette det å det va rätt mumsigt, köttfärs, lite rotfrukter som potät å morot å lite pasta också, 8 poäng blev detta å även 2 koppar kaffe för 2 poäng.
Sen blev middagen å kvällsmålet sammanslaget:
3 knäcke med smör å kalkonpålägg, gurka, te å kvarg blandat med proteinpulver, mumma å detta var mina sista poäng för dagen å jag landar på fullpott på 27 poäng =)

Motionsmässigt så var det en riktigt grym dag, jag hade tänkt mig ut på en långpromenad på 60 min i raskt tempo men när jag å jycken började knata så kände jag att jag inte riktigt palla vara ute i 60 min i det rätt gråa å dassiga vädret så jag valde att köra intervaller istället där jag gick i raskt tempo 5 min å sen jogga/springa så fort jag orkade i 5 min =) Kändes så jäkla göttigt å det blev 30 min av detta med då sammanlagt 15 min jogg å 15 min rask gång som gav mig 4 AP.

Totalt: 27 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 8 st
Ingen veckobonus

Tjing tjing!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar