Summa sidvisningar

onsdag 20 juni 2012

Dag 515 (Dag 91)

Då tar vi tisdagen å dagen började äckligt tidigt för en sjusovare som jag är.... Målet var:
Malmö! Här skulle jag på möte med Akademic Work, inget speciellt utan mer ett presentationsmöte så de vet vem jag är å därmed har jag en liten edge då jag söker jobb i framtiden.
En lång å tröttsam dag blev d men fint väder å en härlig förmiddag i Malmö som avslutades med mys i båten hos päronen sen på kvällen =)

Matmässigt var denna dag ett enda stort kaos! Kollade fel på klockan å hann inte få med mig min älskade gröt å fick improvisera på vägen:

latte å en kalkonsmörgås för ca 12 poäng å på vägen hem kände jag jag behövde lunch å tänkte ganska rätt men d blev så fel:
valde att istället för å köra en sub på subway, ta deras sallad istället. Bra val, eller hur? Men jag tänkte inte på en sak..... Det som syns på bilden vad är det? Det är vattniga grönsaker som innehåller i princip 0 näring å sen lite rostbiff. Inga fibrer, inget som ger en mättnadskänsla.... Så även om det var ett bra val poängmässigt då detta bara blev 3 poäng men redan efter 5 min var jag ju hungrig igen så FAIL! Nästa gång ska jag äta nåt som mättar även om det betyder mer poäng än det var tänkt från början...
Utöver detta så blev d 4 koppar kaffe till för 6 poäng å valde ett mål som middag att ta en skål gröt på 3 poäng med frukt å sen blev d även 4 knäcke med smör å kalkon å sen ytterligare en skål gröt för 3 poäng å jag landar totalt på 38 poäng å får dra 11 poäng från min träningspott med poäng.

Motionsmässigt så blev d en promenad från Råå hem till Rydebäck i rask takt som kändes riktigt bra men jag märkte också på slutet att jag hade betydligt mindre kolhydrater i kroppen än normalt för jag kände mig skakig å svag som sjutton! Promenaden blev som sagt 50 min å sen lite styrka på det ger mig 5 AP vilket kändes bra.

Totalt: 38 poäng
Motion: 5 AP
AP totalt: 2 st
Ingen veckobonus

Tooodalooooo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar