Summa sidvisningar

lördag 16 juni 2012

Dag 511 (Dag 87)

Då var d fredag å jag glömde bort mig å trodde d va lördag så åt lite busiga grejer men men det va gott å jag är inom mina poängramar så ingen panasonic!
Idag har jag tvättat å fixat å donat och även fått med mig en långpromenad med jycken till mina päron där d blev gott snack, gott kaffe å gott gott även till jycken =)
Nu på kvällen så va d fotboll, jag e föga intresserad å då fotbollen börjar så brukar jag ta med datorn in i sovrummet å gosa ner mig i sängen =)
i sängen fortsatte mitt Criminal Minds maraton å jag har nu avslutat säsong 3 å ska kasta mig över säsong 5 (började ju med säsong 4, smart som jag är...)
En skön dag =)

Matmässigt så vart jag lite busig nu ikväll för jag trodde d var lördag men kom på när jag ätit det som var aja baja så ja... Ingen skada skedd dock, jag är fortfarande inom mina poängramar så d känns skönt =)
Frulle blev som vanligt min gröt med frukt för 4 poäng å dagens lunch blev ett nytt recept:
tonfisklåda med krossade tomater som sås å ja.... Det var ganska gott men njae... Inte riktigt min grej det här men men nu har jag testat i alla fall å en portion blev 7 poäng.
Sen kom 2 koppar kaffe å sen en middag som blev enkel för klockan hann bli mycket:
2 rågmackor med smör, 2 ägg å lite kaviar, barnsligt gott å 14 poäng å nu ikväll så kom ju mitt aja baja:
LÖSGODIS! Lustiga e att jag aldrig varit särskilt svag för just lösgodis, jag är en chokladoman å chipsoman all the way men den senaste tiden har jag märkt jag varit sugen så köpte en liten påse på Maxi för min ätardag på söndag å då jag trodde d va lördag så tänkte jag att jag kan ju ta liiite nu ju... Mmm, lite var d å tja, egentligen inte mycket, jag åt 150 g lösgodis å det blev hela 18 poäng! YIKES =( men men, det var gott!
Jag slutar på 45 poäng idag å nyttjar det sista av min veckobonus =)

Motionsmässigt har d blitt en långrunda med jycken men nja... E osäker på om den räknas å har kommit fram till att jag inte kommer ta med den i beräkningarna för jag kände inte att jag flåsa eller blev direkt svettig å därmed tycker inte jag att det räknas =) Har kommit så pass långt nu att kroppen måste jobba hårdare för å släppa på fläsket *hehe* 30 minuter blev d i lagom tempo i alla fall å d va skönt med en promenad =)

Totalt: 45 poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 15 st
Ingen veckobonus kvar

Tjingeling!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar