Summa sidvisningar

lördag 9 juni 2012

Dag 504 (Dag 80)

Fredagens tur att bli bebloggad =) Dagen har spenderats i all sin enkelhet hemma, upptäckte lite oroväckande att min magåkomma från löpturen onsdagkväll inte riktigt släppt å det var lite blod med i kompotten så efter samtal till 1177 så blev rådet Vårdcentral men de tyckte inte d verka akut å jag mår bra så jag ansåg inte heller att d va akut å jag slipper gärna också men mamma var barsk så jag får väl lyda även fast jag inte vill.... Jag har lärt mig tidigt att d ska va akut, verkligen akuta besvär när d gäller magont för du får ett finger i röven å då ska jag ha jävligt ont innan det tillåts.... Har jag tur slipper jag denna gång.
Jag slapp vårdcentral idag, dock ska jag ringa nästa vecka för å boka tid så vi får se, annars har jag fortsatt mitt Criminal Minds maraton, både bra å dåligt... Bra delar e att det är en grymt bra serie, negativt e att jag e sjukt paranoid av mig så ja.... Ikväll så blev vi uppringda av en god vän som stukat foten å det hade blivit mycket värre under kvällen å behövde hjälp att åka till akuten så vi ställde upp å hämta honom å hans tjej i Landskrona å tuffa vidare till Helsingborg där han blev undersökt. Vi hade dåligt å hitta parkering så jag stanna i bilen men fy fan. Här märkte jag att Criminal Minds e inte bra för mitt huvud för varje person som gick förbi fick mig å va på helspänn. Jag kollade speglarna stup i kvarten, låste inte dörrarna dock för efter en säsong så e det rätt enkelt, vill nån mörda mig, kidnappa mig osv så får de tag i mig, den där glasrutan e inte magisk tyvärr... Jag analyserade bra flyktvägar, analyserade folket som passerade å listan blev lång.... Bra serie men ja, I´m gonna turn insane!
Började lite fel bara, börjar med säsong 4 då jag råka se cliffhangern för nån kväll sen å tänkte att då e det ju bra å börja där men nu e jag på sista avsnittet i säsong 4 å det e nu d avsnitt jag såg för nån kväll sen vilket betyder för å få fortsättningen måste jag ha säsong 5 så jag får bromsa å köra från början helt enkelt....
Annars förutom Criminal Minds å Akuten i Hbg har d inte hänt så mycket mer, regnat hela dagen plus inställd träning så ja, blev slapp dag =)

Matmässigt har d gått bra, gått över men d va nu ikväll, jag hade kunnat hejda mig men samtidigt så vet jag att snart e veckan slut å jag får börja om med mina poäng, veckobonus osv å då känner jag lite att det e ok å nyttja de poäng jag har kvar så jag e nöjd över dagens matval =)
Började med min gröt som idag hade en mumma ingrediens, för å citera Joey i Vänner:
It´s like summer in a bowl! HUBBABUBBAR! Svenska dessutom å detta blidde härliga 4 poäng å senare kom en god å enkel lunch:
Kycklingsallad på grekiskt vis, jag använde lite rester här, istället för kylling tog jag kalkonpålägg som var över i kylen å resterna av grönsaksmixen jag haft till hamburgaren så d blev lite väl mycket men gott å fick ha mumma fetaost, avocado å oliver i så jag va lycklig å d va gott. 11 poäng blidde detta å sen kom 2 koppar kaffe å lite småkakor för 5 poäng å middagen blev också enkel men god:
kokade å stekte nypotatis, med i pannan kom lök å en riven morot å till ett stekt ägg, mumma å d hela blidde 6 poäng å nu ikväll efter att vi kom hem känd ejag mig lite yr, förstår inte varför men misstänkte kanske lågt blodsocker så d blev choklad faktiskt, 40 g som ger 6 poäng å en kopp te för 1 poäng å jag landar på 33 poäng å nyttjar 5 poäng från min veckobonus.

Träningsmässigt så skulle d blitt kickboxning men direkt jag vakna så såg jag de ställt in dagens träning =( Inte mycket å göra åt å jag va på väg mot gymmet men ja, jag hade ingen lust å kände att det viktigaste för mig e att träning e ROLIGT, visst ibland måste du tvinga iväg dig trots d bär emot för du ångrar aldrig ett träningspass, aldrig men jag vill hitta min inre träningsnarkoman å jag tror att bästa sättet å locka fram henne e genom lustfyllda aktiviteter så jag valde vila. Dock tvinga jag ut min stackars sambo å jycke på promenad så 20 min rask promenad har d blitt i alla fall å d e bättre än inget å d gav mig 2 AP =)

Totalt: 33 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 33 st
Veckobonus kvar: 5 poäng

ADIOS!


2 kommentarer:

  1. Jag har också följd Criminal Minds i omgångar. Jättebra serie, men jag brukar ta pauser för jag blir lika paranoid som du om jag tittar för mycket haha. Kan verkligen känna din känsla där på parkeringen. Burrr!

    SvaraRadera
  2. ja den e verkligen skitbra å tyvärr blir man paranoid efter bara ett par få avsnitt *haha*

    SvaraRadera