Summa sidvisningar

onsdag 27 juni 2012

Dag 521 (Dag 97)

Då var d dags å blogga om måndagen som dessutom va min första arbetsdag för mitt sommarjobb som blir samma som förra sommaren, transpportadministratör på AkkaFrakt i Malmö :)
Dagen var oväntat lugn, trodde jag skulle va död å seg som kola för det var jag förra sommaren. De första 3 veckorna va jag som en zombie då jag kom hem, helt slut men idag så kände jag att jag hade massa energi kvar trots jag varit förbannat trött emellanåt så d känns grymt. Ca 50% av mina arbetsuppgifter e samma som förra sommaren men där e en hel del nytt, de har öntligen kommit igång med sina handdatorer som eliminerat väldigt mycket papper men d betyder också mer jobb i TDX vilket jag intr blev glad för. Jag å TDX e inte riktigt vänner.... Men d ska väl gå :) Efter jobb så blev d å åka hem, söta mamma sms:a å fråga om hon skulle hämta mig vid tåget, köra hem till dem för kaffemys å ävrn så lilla Morgan fick busa, hon vet jag annars e för trött i början för å orka ge mig iväg på äventyr med jycken så jag blev väldigt glad :)

Detta inlägg kommer bli flytande text utan att jag delar upp det direkt i mat osv som jag brukar å det e av den enkla anledningen att jag inte skött maten. Dock försöker jag verkligen göra bra val osv men jag känner att jag gömmer mig bakom ursäkter som att vi ska flytta, jag har inte hittat något flow för bra planering å därmed har jag inte förberett å organiserat så att jag med lite jobb kan följa kosten å dieten å det e egentligen bara bullshit, vill jag så går det så det e bara dåliga ursäkter.
Jag gör dock mitt yttersta för att det ite ska gå helt åt helvete kan vi välnsäga :) Därför så kommer jag mest lägga in bilder som jag gjort för resten av helgen så ni får se vad jag sysslat med men jag har inte räknat poäng idag.
Har haft en skön dag där d även blev ett möte på kvällskvisten med en tjej som äger städbolag, jag fick av släkten som examenspresent nämligen flyttstädning! Så jävla skönt att för första gången nånsin få slippa flyttstädning!!!!

Vad det gäller motion så var d inte fy skam direkt, visst d kunde varit bättre men i å med jag fuskar med maten så har jag valt att röra mig genom promenader nu innan allt landar mellan flytt osv å har därmed på mig min stegräknare från Viktväktarna, den börjar inte ge mig AP förräns jag knatat ca 7000 steg så denna veckan så tar jag mina AP direkt från stegräknaren å idag blev d 2 AP :)
 Goa gamla fraktsedlar =)
 Min kompis, blip blip scannern =)
 So, we meet again....
 Lunch =)
Enkel middag men mättande å gott!

Tjo flöjt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar