Summa sidvisningar

måndag 4 juni 2012

Dag 499 (Dag 75)

Så då tar vi söndagen å denna dag trodde jag skulle va full av besvikelser men icke så nicke =) Mer om det under resultat!
Börja dagen lite senare än vanligt, var helt slut i kroppen å då musklerna växer å återhämtar sig när du sover så valde jag å lyssna på kroppen även om d nu blev lite för mycket timmar kanske men å andra sidan hade jag skitsvårt å somna igår, frös som ett mähä å fick ligga med dubbla filtar OCH täcke...
Sen blev d mys i soffan inna jag åkte upp till mina föräldrar där jag skulle hjälpa mamma koka oxben åt jycken så det var vårt uppdrag idag:

Luktade gott tydligen så jag va bara tvungen å filma så ni får en aning om hur det blir när jag å mamma kokar sånt här åt honom, han är rätt lugn under tiden det kokar men när d sen ska svalna? Ja herregud.... Se på filmen så fattar ni hur d kan va:
Som sagt, han vet vad han vill även om kameran e läskig =)
Efter att vi fryst in de nykokta benen så begav vi oss hemåt igen där d blev lite mer slapp å mys innan d va dags för dagens mördarpass av kroppen =)

Matmässigt har d vart en riktigt skön dag! Börja som vanligt med frukt å gröt för 4 poäng å sen blidde d en kopp kaffe för 1 poäng hos päronen å till mitt kaffe blev d:
4 st Pepitas (sjukt gulligt namn), glutenfria småkakor för 5 poäng å väl hemma blev d en god lunch:
morots- och potatiskaka med parmesanost å till lite ugnsrostade champisar å tomat med d sista av min fläskytterfilé för 10 poäng.
Sen blidde d ett kvällsmål å även kombinerad middag:
2 rågmackor med färskost, kalkonpålägg, sallad å tomat å till det lite färsk ananas å proteinmuffins, jag åt bara 2 för de blev inte så goda som jag hade hoppats på men helt okej till detta en kopp te som blev 17 poäng å jag landar på 37 poäng idag å nyttjar 9 poäng från min veckobonus =)

Träningsmässigt har d vart en grym dag! Skulle kickboxats men d blidde förhinder så jag fick springa istället:
Idag hade jag tänkt till å satte på sele så han kunde få dra utan å bli strypt =) Dock får vi köpa ny sele för denna köpte jag då han va ca 7/8 månader så den satt lite tight =)
Sen satte vi igång, målet var 50 minuter löpning, mitt första mål med löpningen är å fixa 60 min å jag kirra 50 min idag! Så jäkla glad å d blidde 6,5 km dock hade jag en liten mallgroda med mig:
Show off.... Men men, tror både han å jag hade nytta av detta å ja, jag palla inte stanna för å fota =) E ju fusk! Nu e både jag å hund döda kan jag säga..... Mina 50 minuters löpning gav mig hela 10 AP å det känns som en grym start på veckan!

Totalt: 37 poäng
Träning: 10 AP
AP totalt: 10 st
Veckobonus kvar: 40 poäng


Då tar vi resultat!!!!

Vikt: 77,4 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 36,8 kg
Minskat under 100GD: 6 kg

Mått i midja: 95 cm
Minskat: 1,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 34,5 cm
Minskat 100GD: 5 cm

Kvar till delmål 9, gå ner 40 kg å väga 74,2 kg: 3,2 kg
Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 5,4 kg
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 8,2 kg

Ja, vågen visade +0,9 men måttbandet -1,5 cm! Snacka om att jag e nöjd!!!!! Helt jävla underbart, va först sur som fan men valde å mäta mig också å där vändes min frown upside down =) Helt underbart å e så jäkla glad å trodde aldrig jag skulle bli så glad för att vågen e emot mig å d visar hur viktigt det är att mäta sig. Jag ska inte gå efter vågen, den är bara en siffra men jag e så sjukt sifferstyrd, hela min värld kretsar kring vågen så jag vill ju ha den på min sida men vi lär nog alltid vara fiender =) Nåja, är sjukt peppad inför denna veckan som kommer innehålla grym träning å god mat. Satsar på att få nå mitt andra träningsmål för HGD på fredag, att klara 60 min löpning så det blir pepp å taggning inför det, vattengympa i morrn måndag å kickboxning på onsdag å det kommer dessutom bli ett gympass elelr två =) Hade tänkt gym i morrn men vi får se hur mycket AJ min kropp kommer säga i morrn =) Nu kör vi så d ryker!

Auf Wienerschnitzel!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar