Summa sidvisningar

torsdag 21 juni 2012

Dag 516 (Dag 92)

Då bloggar vi om onsdagen, dagen idag har inte varit den bästa.... Började redan igår kväll/eftermiddag ha problem med kosten. Jag har svårt att hålla saker å jag känner mig trött, orkelös å bara allmänt less å det stör mig för jag har mål att uppnå, har saker att göra men d går inte när jag inte hittar viljan å orken att göra det som krävs för å nå mina mål. För att nå dit jag vill måste jag träna hårt å äta rätt, simple as that men tror jag satt för mycket press på mig själv mentalt den senaste veckan/ 2 veckorna å det visar sig nu genom att jag inte orkar nånting alls, jag orkar knappt dricka vatten....
Har spenderat dagen i soffan, fortsatt med mitt Criminal Minds maraton å försökt aktivera jycken också som haft det lite småtråkigt. Enda produktiva jag gjort idag var att jag fick klippt pälsen på hans tassar å igår tog vi klorna å öronen å i morrn tar vi och borstar igenom pälsen å jag måste hitta gnistan för å fortsätta packa å rensa här hemma....
detta har varit min sinnesstämning idag.... Känner mig bara less å trött på allt just nu å jag vet att detta beror på att jag taggat så hårt de senaste 2 veckorna, hela tiden fokus på mat, hur mycket har jag gått ner? Följer jag den viktnedgångstakt jag måste ha för å nå 66 kg till den siste augusti? Har jag tillräckligt med träning för å fixa midsommarhelgen? Nu kraschar jag så i morrn blir det till att styra upp skutan igen. Jag kommer släppa allt vad krav å måsten heter, det är fritt fram att äta vad jag vill osv MEN det ska vara fokus på lagom, sunda matval osv. Jag ska så gott det går hålla mig till det jag sagt jag ska äta men inget tvång. Jag vill lägga fokus på att jag måste ingenting utan jag VÄLJER att göra detta.

Matmässigt så har det varit en bra dag trots att jag kämpat mot sug av alla dess slag hela dagen... Körde min gröt på 4 poäng som vanligt till frulle å sen blev det en lunch i form av:
zuppa italiano med köttfärs bl.a. Gott å 8 poäng å på detta kom 2 kopapr kaffe för 2 poäng å väl hemma igen så blev det en simpel middag för jag orkade inte mer:
morots- och potatiskaka med parmesanost å till det det sista av min kalkon för 8 poäng å sen ett kvällsmål på kvarg med proteinpulver, en kopp te å sen 500 g av ren lycka för mig:
Kössebär =) Jag landar totalt på 27 poäng idag vilket känns bra även om jag många gånger funderat på att vräka i mig både det ena å andra men i morrn blir sista chansen till en invägning för å få fram veckans vikt så jag måste va duktig å förhoppningsvis så klarar jag å slappa lite i morrn med kosten så jag per automatik inte känner sug längre å därmed lyckas hålla mig =)

Motionsmässigt så har jag försökt tagga till mig för en löprunda men hur jag än gjorde så fanns där NADA ork... Dock fick jag till slut ut mig å jycken på en lugn promenad, jag räknar normalt sett inte de lugna promenaderna men jag har räknat lågt på promenaden å känner att den faktiskt får räknas. Promenaden jag tog ger 40 min tur å retur å räknar den som 30 min istället så det gav mig 2 AP å det e bättre än noll.

Totalt: 27 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 4 st
Ingen veckobonus

Moin moin!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar