Summa sidvisningar

tisdag 27 december 2011

Dag 335

Så, vi får blogga om julhelgen lite :) vi börjar med torsdagen å detta var dagen då min kupp eller Operation: Christmas Spirit skulle gå av stapeln, eller, Lura Andreas Till Sigtuna!
Jag hade palnerat i över en vecka, coverstory var att vi skulle åka till Morgans systers ägare på glöggmys denna dagen å jag hade meddelat de som jag blanda in i min lögn så de inte skulle råka försäga sig :)
Bil var bokad, jag hade packat i smyg å gömt detta i förrådet, jag pratade med Andreas familj å de var med på d hela å min dage började tidigt, upp kvart över 6 då pappa kom å hämta mig för att köra mig å packningen så vi kunde hämta bilen vi lånat. Jag ringde Andreas halv 8 å sa jag va på G hem igen å att han skulle gå ut en ordentlig runda med Morgan. Jag hade i förväg via enkla frågor fått veta vilka kläder han tänkt ha så jag inte råka packa ner dem så han börja undra, jag hade en lång lista på de saker jag inte kunde packa ner som tandborste osv som han använder på morronen så medan han va ute med Morgan så packa jag ner allt sånt, satte timers på strategiska lampor å låste sen dörren å hade bilen helt klar, packningen gömd i bagaget så han inte såg d, Morgans bur klar i baksätet, dock sprack min fina plan då Andreas gått på promenad i sina tofflor så de fick han ju byta å höll tummarna jag inte glömt nåt som avslöja mig...
Sen åkte vi till skolan å fixa med hans papper, jag skyllde på hungrig mage så han gick å köpte baguette innan vi åkte. Jag satte min tlf på inspelning å sen åkte vi, jag sa vi skulle ta väg 21 till Kristianstad för då måste man köra E4 å när vi kom fram till avfarten fortsatte jag bara köra å när han fråga varför jag inte svängde av sa jag: nej jag tänkte vi följer väl E4, vart kan vi tänkas hamna då? Hihi :) han vart ganska glad å jag har känt mig sååååå elak då han legat å nästan gråtit de senaste två nätterna för han missar Sigtuna pga uteblivet studiemedel men jag visste ju att vi skulle iväg så liiiite fick han allt plågas :)
Resan gick smidigt å vi kom fram ca halv 5 på eftermiddagen/kvällen å mysandet satte igång kan vi säga :)
Lite bilder på väg in i Stockholm:


Dock blev d kortvarigt.... Redan kl halv 8 på kvällen kände jag att min mage å definitivt min magkatarr hade börjat härja men d va hanterbart, självfallet hade jag inte min medecin med mig så jag bad dyrt å heligt d inte skulle bli värre. Jag hade fel. Väldigt fel. Gick å la mig kl 2, kvart över 3 vaknar jag av att d blivit värre, darrar av smärta, mår illa å d trycker över bröstet, som om jag sitter fastklämd.... Får nästan panik då d spelar ingen roll om jag står, sitter, ligger, d gör satan i mig så ont att jag till slut inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag har ju jävligt ont vid mens men detta va fan det värsta jag nånsin varit med om! Ringde sjukupplysning men eftter 18 min kö tog min panik över gällande trycket över bröstet så jag ringde 112 å tänkte att de får skälla på mig om jag nu gör fel men jag måste ha hjälp. NU!
De rådde mig komma in, fråga om jag ville ha ambulans eller taxi men mesig som man e inte tycker man e tillräckligt sjuk för ambulans så va Andreas syster snäll å körde mig å Andreas till akademiska sjukhuset i Uppsala. Kl 4 ca kommer vi dit, vi hade ringt i förväg å jag tänkte att äntligen hägrar hjälpen, om max 2 timmar kan jag sova igen, smärtfri. Ha! Trodde jag va? Här har ni vår natt:

In i ett rum
Sköterska kommer
Klämmer på magen
Frågar standardfrågorna
Klämmer
EKG
Temp
Puls
Blodtryck
Väntan
Ny sköterska
Nytt rum
Väntan
Läkare
Klämmer
Frågar standardfrågorna
Klämmer
Väntan
Läkare å läkarkollega kommer
Frågar standardfrågorna
Klämmer
Väntan
Läkare kommer
Frågar standardfrågorna
Klämmer
Berättar vad de tänkt, funderar på blodprov å gastric cocktail
Väntan
Sköterska kommer med gastric cocktail å tabletter
Svär över att tvingas dricka fönsterputs å känner sig sen förlamad i halsen
Väntan
Läkare igen
Frågar standardfrågorna
Klämmer
Bestämmer sig för blodprov
Väntan
Blodprov tas
Väntan
Läkare
Frågar standardfrågorna
Ger oss lite mat (tack å lov men ingen aptit)
Väntan
Sköterska kommer å säger vi blivit bortglömda
Funderade seriöst på mord
Väntan
Väntan
Väntan
Ny läkare
Klämmer
Frågar standardfrågorna
Ger mig ett recept
Tar oss till apoteket å fixar mina tabletter
Somnar i bilen

Vi va där ca 03:15 å fick åka hem 09:30.... Pricken över i:et e när morron sköterskan då vi frågar om de vet när vi kan få hjälp kl 9 säger som svar då vi berättar hur länge vi varit där: oj! Ja tiden går fort när man har roligt.
Trodde seriöst jag skulle lappa till henne.... Med andra ord, rolig första dag i Sigtuna!

Matmässigt så var d fest! Baguette som frulle samt en god latte från Espresso House.
Ytterligare en latte blev d sen samt gott från McDonalds!

Satt som en smäck å jag försökte tänka efter vad jag beställde samt hur mycket osv då jag förr bruka brassa på som tusan! Å nåt som blev farligt för mig, McFlurry Ballerina pepparkaka! MUMS!
Väl i Sigtuna blev d pasta å köttfärsås med sallad till, sååååå gott! 3 glas vitt vin också samt popcorn å litta julchoklad.

Motionsmässigt blev d inte så mycket denna dag då man e gött mör efter en hel dag i bilen så max kortare promenader med jycken men inget jag anser räknas.

Totalt: 22+ poäng
Motion: 0 bonuspoäng
Inga bonuspoäng å utnyttja

Tjolahopp!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar