Summa sidvisningar

fredag 9 december 2011

Dag 322

Så, då tar vi å bloggar om denna fredag å vilken fredag! Jag vill dock först påpeka att då jag inte uppdaterat paddan så kommer jag lägga in bilderna efteråt, möjligen i morrn för jag e gött trött å vette sjutton hur länge jag orkar hålla mig vaken idag...
Så, vad har dagen innehållit då? Jo, jag, Björn, Andreas å Christoffer från skolan åkte ner till Akka för att avsluta vår LIA å d gick verkligen över förväntan.
Vi fick feedback på våra rapporter som de tyckte var bra å vi fick våra utvärderingar som vi ska lämna till skolan å vi fick även ta del av dem å jag blev positivt chockad, min utvärdering innehöll många fina ord som jag lever på än å lär göra länge; strukturerad och chefsmaterial med god ledarförmåga. Ögonen höll på å ploppa ur skallen på mig för e d nåt jag aldrig kännt mig som så är d just ledare å ordet chef å jag i samma mening har fått mig att skruva på mig men nu kändes d rätt. Jag blev oerhört smickrad å glad över att någon ser just dessa egenskaperna i mig så detta var verkligen min höjdpunkt på dagen!
Utöver detta så åt vi lunch som vår handledare/Akka bjöd på å sen har d blivit mys hos mina föräldrar samt veckohandling.

Matmässigt har d gått bra trots överkonsumering, dock inte mycket men en massa annat har spelat in idag som gör mig oerhört stolt över mig sj å jag märker jag kommit långt å d betyder mycket!
Jag hann inte käka nån frulle innan vi åkte iväg till Akka, bara en kopp kaffe för 0,5 poäng.
På lunchen som vi blev bjudna på så blev d en typisk lunchresturang å på menyn lät mitt val perfekt ur VV synpunkt, purjolökspotatis med fläskmedaljonger å beasås. Dock när tallriken kom....

Jag såg bara gott kött å resten såg ut som fett/olja som tahit skepnad av beasås å potatis, inte gott å d smaka bara fett också så mitt smarta val va inte så smart men tänkte jag tar igen d i salladsbaren men även den va en besvikelse, isbergssallad med nån enstaka gurkbit å tomat i, flottig pizzasallad, majs å oliver.... Tog ett berg med grönsallad å en sked majs samt 2 knäcke.
Jag uppskattar att potatis, kött, majs å knäcke i sin rena form gav mig 7 poäng å sen kommer jag lägga på 5 poäng för allt fett som varit tillsatt i maten, beasåsen åt jag ytterst sparsamt av å den ingår också. Så 12 poäng för lunchen å senare blev d 3 koppar kaffe till för 1,5 poäng.
Middagen e något jag e stolt över, Andreas ville ha Burger King å jag hängde med dit då han skulle handla men jag va inte sugen å nobba vilket aldrig hänt förr men just idag kände jag ett sug efter en fräsch sallad å gott kött så jag hade köpt fläskfile' med en barbecueglaze som jag stekte i ugnen, till detta blev d potatismos gjord på lättmjölk samt en sallad med dressing å d va såååååååååå gott!

Orka inte ens äta upp å d satt som en smäck som festmiddag för att fira att LIA:n e över å hela middagen blev 8 poäng. Det ger mig nu 22 poäng men nu ikväll kommer d bli lite till, lite fredagsmys :) jag har köpt pepparkaksfil som jag e sugen på å testa så som kvällsmål kommer d bli en skvätt fil, clementiner, te å mörk choklad för 6 poäng så det komm bli vad jag drar från mina bonuspoäng å känner att d inte va så illa pinkat :)

Motionsmässigt så har d varit en skön dag trots storm, det har hunnit bli 2 lite längre promenader med jycken som ger mig 3 bonuspoäng.
Sen har vi varit å handlat också å där har man knatat runt lite också men tror inte d va tillräckligt för att ge nåt men dessa 3 bonuspoäng blir ju automatiskt förbrukade då jag överkonsumerat :)

Totalt: 28 poäng (kompemserat)
Motion: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 25 st (kompenserat)

Över å ut!



- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar