Summa sidvisningar

söndag 11 december 2011

Dag 323

Då tar vi å bloggar om lördagen å precis som igår så kommer bilder då jag får tillgång till datorn igen.
Dagen har varit relativt händelselös med planerna om d direkt motsatta men men, en skön dag i alla fall :)
Vaknade alldeles för sent då jag verkligen inte fixa å vakna, jag va helt slut! All stress å press av LIA å rapportskrivning försvann nu igår å d märktes på kroppen kan jag säga!
Så istället för att åka till Väla å fixa lite ärenden, städa, tvätta å ordna gär hemma så blev d slapp i soffan, stickning å mys hos mina föräldrar där d blev lite gott gott å se på Så mycket bättre där underbara Mikael Wiehe skulle tolkas å d va helt underbart program! Flickan p kråkan e en av mina favoriter så jag va glad d blev Timbuktus val!

Matmässigt har jag dratt över lite men samtidigt känns d helt undbart bra, började med mina flingor å te för 4,5 poäng.
Sen blev d en middag som blev samma, goda komposition som igår nämligen fläskfille, gooooood sallad å potatismos å än en gång så åt jag inte upp allt, åt max hälften av d jag hade på tallriken så d känns bra :)

8 poäng blev d för dagens middag å sen uppe hos mina päron så blev d 3 koppar kaffe för 1,5 poäng samt två bitar mjuk pepparkaka för 8 poäng.
Nu ikväll blev d en goood kopp te, en slurk pepparkaksfil samt lite clementiner för 4 poäng å det ger mig 26 poäng å därmed 4 poängs överskott vilket inte känns så farligt även om d är mer än vad jag ska äta så korrigeras d av mina bonuspoäng som för övrigt är konsumerade i å med att det e sista dagen i vvv så blir d per automatik tillbaka på 0 igen :)


Motionsmässigt har d inte hänt så mycket idag, några kisserunder med jycken som jag inte kännt har bidragit med nåt som e värt att notera.
Jag hade planer på att gå till å från mina päron men d blåste fortfarande så jäkla mycket att jag inte alls kände för d, utan vi va lata å åkte bil *hihi*

Totalt: 26 poäng (kompenserat)
Motion: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Adios!


- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar