Summa sidvisningar

måndag 12 december 2011

Dag 324

Så, söndag å dagen har innehållit en del men precis som igår så blev inget som jag tänkt... Vi har suttit hundvakt idag åt en härlig goldentjej vid namn Selma, go å mysig å snäll å en av Morgans kompisar som bor i grannskapet här. Hennes matte skulle till Danmark över dagen så hon fick va hos oss så Morgan va glad idag :)
Annars så har jag gjort d vanliga, myst hemma å besökt mina oäron å inte städat å tvättat som jag egentligen skulle....
Precis som innan så kommer bilder när jag återfår min dator...

Matmässigt så har d varit en bra dag, började med mina flingor å te för 4,5 poäng.
Lunchen va jag inte hungrig men då träning stundade så tvingade jag ner 2 knäcke med lite smör å skinka på för 3 poäng samt 3 koppar kaffe för 1,5 poäng.
sen blev d träning idag å efter den kom min vanliga proteinshake för 2,5 poäng å när jag kom hem blev d:

köttfärssås på memyn p till d fick d bli potatismos då jag hade slut på spaghetti men gott blev d å hela 7 poäng för middagen.
Nu ikväll blir d en kopp te, kanske två samt en bit choklad å clementiner för de sista poängen å jag landar på fullpott för idag på 22 poäng :)

Träning blev d idag som sagt å d kändes riktigt bra! D skulle varit Aqua combat men d blev en variant på d då passet byttes mot ett vanligt Aqua pass men med combat influenser å d va skoj :) 4 bonuspoäng blev d för träningen å ovanpå d har d blivit 2 lite större promenader so. Tillsammans blev 5 bonuspoäng så totalt idag har jag 9 bonuspoäng vilket känns grynt skönt!
Ytterligare en skoj sak med träningen idag var att en av de som brukar gå samma pass som mig frågade idag om jag inte gått ner mycket i vikt för hon tyckte jag såg mindre ut nu sen när jag börja där i augusti så d gjorde min dag kan jag säga!!!! Att en främling som man bara möter då å då lägger märke till förändringen :)

Totalt: 22 poäng
Träning/motion: 9 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 9 st

Då tar vi resultat:

Vikt: 88,5 kg
Minskat: 1,5 kg
Minskat totalt: 25,7 kg

Mått i midja: 108 cm
Minskat: 0,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 21,5 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: DONE! Fixa det tisdagen den 6/12 2011 :)
Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 1,5 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 5,5 kg
Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 9,3 kg

Så, jag fixade delmål 5 nu äntligen!!!!!! Väga 89 kg, därmed har jag gått ner 25 kg, nästan 26 till å med å jag e äntligen tillbaka i 80-talet å jag trodde aldrig jag skulle säga följande men jag älskar verkligen 80-talet! Älskade 80-tal, vi sågs senast september 2008.... 3 år sen sist å jag är officiellt mindre än när jag träffa Andreas :) nu e d bara 1,5 kg kvar till nästa delmål som är att komma halvvägs i min viktminskningsresa, minus 27,2 kg vilket innebär 87 kg så d är målet med denna vecka att np d men jag e väl medveten om att kroppen sällan ger mig d jag vill så jag hoppas inte för mycket :)
Jag hade dessutom en liten tävling med mig sj under de 7 veckor vi varit på LIA å d var att ha gått ner 7 kg minst å jag siktade på 9 kg helst men ja.... D gick sådär men 4 kg e väl inte fy skam d heller....
Så, denna vecka satsar vi på att nå delmål 6 även om d blir tufft men man måste satsa å jag hoppas, HOPPAS att få väga 83 kg som senast den 7 januari 2012 för då kommer jag stå på samma plattform som när jag började gå ner i vikt för allra första gångrn ever som var ca en vecka in i januari 2002. Snälla kroppen, kan vi fixa detta blir jag överlycklig :)

Tjingeling!

Tjingesming!



- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar