Summa sidvisningar

måndag 5 december 2011

Dag 317

Så då tar vi söndagen å en ny vvv tar sin början =)
Dagen blev lugn, sov alldeles för länge då jag fastna framför en knasig film på tv natten till söndag... Trodde d va en speciell film som jag vet jag sett slutet på å alltid velat se hela men mindes aldrig vad den hette så jag tvinga mig å va uppe tills den va slut å vet ni vad? D va fel film.... FML på den kan vi säga å ni som ej e medvetna om den frasen, FML så betyder det Fuck My Life.
Så som sagt, upp för sent å hade ingen skrivarglädje eller ens inspiration så efter att ha stirrat mig blind i ca en timme på skärmen å suddat ut säkerligen 15 olika meningar å stycken gav jag upp å begav mig ut på äventyr med jycken.
Massa mys blev d i alla fall:
Matmässigt så var d en bra dag, började med d sista av gårdagens pizza för 3 poäng å sen uppe hos mina föräldrar blev d kaffe för 1 poäng å väl hemma igen så blev d en enkel middag:
Stekt, lågfetthaltig chorizo (9%) samt potatismos på lättmjölk, morötter å en tomat för 7 poäng å väldans gott =)
Sen blev d d sista av popcornen från lördagen för 5 poäng plus clementiner, en bit choklad å te för det sista av mina poäng å jag landade på en fullpott på 24 poäng.

Motionsmässigt blev d inte så mycket, inge skoj promenad väder men lite i alla fall. En tur till å från mina päron för 3 bonuspoäng e bättre än ingenting alls =)

Totalt: 24 poäng
Motion: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 3 st

Då tar vi resultat:

Vikt: 90 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 24,2 kg

Mått i midja: 108,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 21 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 1 kg
Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 3 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 7 kg

Så, ingen förändring men då har jag också mens så jag tycker d känns som d hänt saker i alla fall, får bättre å bättre plats i min jacka så jag tar d som ett tecken att d händer grejer i alla fall =) Känns riktigt bra inför denna veckan, va rädd att lördagen skulle medföra överkonsumtion å på det dra ner söndagen också men d känns bra. Förra veckan va en katastrof träningsmässigt, bara ett träningspass, SKAM! Men men, vi skulle tränat även denna söndag men eftersom jag inte kunde plaska i en pool så valde mamma att vi ställde in allt som allt även fast jag sa att jag gott kunde köra gym medan hon plaska =) Nåja, vill få till minst 2 träningstillfällen denna veckan, helst 3 om jag kan hitta tid å plats för d... Annars så kommer d bli promenader varje dag om inget annat å d e inte fy skam.
Då kör vi gott folk, ny vecka stundar!

Tjingesming!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar