Summa sidvisningar

söndag 27 november 2011

Dag 310

Så då tar vi söndagen å en ny vecka tar sin början för mig å d känns som jag numera kommer benämna detta som vvv (viktväktarvecka) =)
Varit en skön dag, skulle vart iväg å träna men dagens pass blev inställt pga sjuk instruktör så d fick bli att trotsa stormen å klass 3 varningen å ut med jycken.
Blåst som satan idag... Fram till halv 3 va d inte så illa tyckte jag å därför jag gav mig iväg men sen.... Hujja mig vad d börja blåsa så d va mindre skoj...
Annars har d inte hänt så mycket, skulle fortsatt med julpyntandet men orka inte riktigt men känner jag vill ta ett tag nu ikväll har bara köket kvar att pynta samt putsa 6 fönster....
Trevligt att väga sig också idag, kunde varit bättre men jag har fått lära mig å va nöjd med d lilla.... Mer om det i veckans resultat!

Matmässigt har d gått bra, inte ätit så mycket idag men så blir d ibland....
Började dagen med:

5 knäcke med kesoröra som bestod av keso, 1 ägg, kaviar å kryddor =) Mycket mumsigt å till det lite vardagslyx, Brämhultsjuice för hela 0 poäng =) Knäckebröden inklusive en kopp te blev 9 poäng då hungern inte riktigt vill komma då den ska å för att jag ska hinna med mina poäng så väljer jag lite mer poängrika mål idag då jag hellre äter lite mer sällan just idag.
Nu ikväll har d dessutom blivit 3 koppar kaffe för 1,5 poäng å en liten bit mjuk pepparkaka för 4 poäng.
Kvällens middag har jag inte gjort än men d kommer bli vårrullar, eller ja för min del bara en vårrulle med potatismos å grönsaker för 6 poäng som ger mig 20,5 poäng å för de sista poängen kommer d bli te å lite choklad å jag landar på 24 poäng =)

Motionsmässigt har d inte blitt så mycket.... Tog en lite längre promenad till päronen för 2,5 bonuspoäng å på vägen hem tog jag den korta pga stormen som gav 1,5 bonuspoäng så totalt blev d 4 bonuspoäng idag vilket inte e helt fy skam å sen vet jag inte, d lär bli lite julpynt å städ nu ikväll så kanske jag kan få in ett bonuspoäng till men d vet jag inte så för nu låter vi d stå på 4 bonuspoäng för idag =)

Totalt: 24 poäng
Motion: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 4 st

Då tar vi resultat!

Vikt: 90 kg
Minskat: 1 kg
Minskat totalt: 24,2 kg

Mått i midja: 108,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 21 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 1 kg
Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 3 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 7 kg

Jag har lyckats gå ner det jag gick upp förra veckan å med tanke på hur jag slarvat under veckan e det ett mirakel.... SÅ även om jag egentligen e besviken så e jag nöjd ändå =) Jag har tyvärr fått lära mig den hårda vägen att kroppen motarbetar mig ibland å jag vet där finns många andra sätt att nå viktnedgång som säkert e helt fantastiska men jag lovar er, jag har försökt gå ner i vikt mååååånga gånger å hållt på i minst 10 år med olika dieter/livsstilar å viktväktarna är det som känns bäst å funakr bäst för mig även om det kanske inte ger den avkastning jag vill ha. Jag mår bra, jag är pigg å det passar min stil, mitt sätt att vilja leva resten av livet. Jag har tittat på både Primal å LCHF men jag vill inte leva så, jag känner inte att d funkar i min vardag men jag tar lärdom av det å ser om nåt av detta kan användas i min vardag å passar det så gör jag det men i slutändan så måste alla välja sin egna väg å detta är min. Jag brukar alltid resonera att det finns många dieter där ute å orsaken till det anser jag vara att det finns minst lika många personligheter, hade det nu varit så att GI is the way to go eller LCHF eller Atkins så hade det bara funnits den? Alla hade gjort å levt efter den men nu finns där ett hav av dem just för att alla är vi olika, vissa mår bäst av att äta enligt GI, vissa inte. Jag jämför det med religion, det finns inte en enda, sann religion för hade så varit fallet hade alla dyrkat den men så är ju inte fallet. Jag mår bäst med VV å ja det går segt men det är också något jag är tacksam för, för om man inte måste kämpa för sitt mål, hur ska man då kunna glädjas åt framstegen å hur känner man lyckan av att få nå sitt mål?

Målet inför denna vvv är som vanligt, jag kommer försöka få till 3 träningstillfällen å kämpa vidare å försöka hålla mig till programmet bättre, jag kommer även ge mina portionsstorlekar en rejäl granskning för jag misstänker att de har mycket med segheten att göra, jag har en tendens å äta med ögonen.... Å jag hoppas verkligen innerligt att få väga 85 till jul, det är vad jag önskar mig av tomten =)

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar