Summa sidvisningar

torsdag 17 november 2011

Dag 300

*Stor fanfar* 300 dagar folket! Jag har stått ut med detta i hela 300 dagar, 300 dagar å 24,2 kg! Visst, jag personligen tycker det e dåligt, hade den siffran varit 30 kg hade jag mått lite bättre men inte fy skam detta inte! Inte minst märkte jag det idag på träningen, innan när jag va på vattengympa å ja, hela tiden jag plaskat i poolerna på Filborna har jag haft följande på mig:


Ett par shorts i strl 2XL, en tankini i strl 50/52 å efter att jag tappat ca 10 kg fick jag ha min gamla bikinitop under tankinin då "flickorna" inte satt säkert.... Men bikinitoppen var för liten så jag ville inte skippa tankinin, så detta har nästan blivit min "uniform" vad d gällde badandet å vattengympan å nu e tankinin så uttöjd å sleten att den bara e ett enda stort stycke tyg som knappt befinner sig där den ska längre så jag fick följande av mamma idag:

Mamma köpte två baddräkter å denna frågade hon om jag ville prova, jag gick in på toan å skulle prova men kände direkt att denna kommer inte att gå på å gör den det så kommer halva jag välla ut i valkar men icke så nicke! Den satt som en smäck! Snacka om att jag blev paff.... Så jag vattengympa i denna kreation idag å jag kände mig såååå naken! Jag e ju van å ha rätt mycket på mig för att va badkläder så detta kändes ovant men den va sååååå skön å d känns 10 gånger roligare nu att åka å gympa =)
Så detta har varit d största idag *haha* utöver detta har d varit en del LIA grejer som fixats med å allämnt fix å trix hemma.

Matmässigt har d vart en bra dag, började som vanligt med mina flingor, frukt å te för 4,5 poäng.
Lunchen blev lite senare än d va tänkt men d fick bli:
4 knäcke med makrill i tomat för 5 poäng å till det blev d 2 koppar kaffe för 1 poäng samt en proteindrink efter träningen för 2,5 poäng.
Nu som middag blev d:
Fläskfilé, potatismos å lite grönsaker för 6 poäng, mycket mumsigt!
Hittills idag har jag alltså 19 poäng å nu kommer d att bli lite te å mörk choklad för 4 poäng som gör att jag landar på 23 poäng å jag spar därmed ett poäng till mina bonusar.

Motionsmässigt å träningsmässigt har d gått bra idag, blivit en del vardagsmotion för 3 bonuspoäng i form av hundpromenad till å från mina päron. Träning blev d i form av Aqua Tema där jag flåsade mig till 4 bonuspoäng och dessutom ett extra bonuspoäng från min matbudget ger mig en totalsumma på 8 bonuspoäng för idag vilket jag tycker e väldigt skönt =)
Morgan gillar dock inte dessa kvällar då jag å mamma åker å tränar å han får vara hos pappa å hålla honom sällskap:
Har har vi en knähund som heter duga! Han ålar, kråmar å fjäskar som satan för att vi inte ska åka ifrån honom även fast pappa e hemma. Jaja, e man poppis så e man! Men gladare blir han då man kommer tillbaka för att gå hem å busa på vägen =)

Totalt: 23 poäng
Motion/träning: 7 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 28 st

ADIOS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar