Summa sidvisningar

fredag 25 november 2011

Dag 307

Då har vi torsdag å denna dagen minns jag som den vore igår *höhö* men skämt åsido, jag jobbade med LIA rapporten idag, orka inte ringa, va inte på humör å jag tycker som sagt det e gräsligt jobbigt med att ringa runt även om alla jag ringt hittills bara har varit trevlig å pratglada så ja, hatar d! Så det blev pappersarbete denna dagen bara så man slipper va trevlig när man inte e på humör =)
Annars så hade vi finbesök av Shelby bus, Morgans flickvän =) Hon kom redan 06:30 på morronen å åkte hem där runt 17 tiden så de hade massa bus å lek för sig heeeeeeeeela dagen =)
Jag hade dessutom en tid hos tandläkaren i Landskrona... Jag såg verkligen inte fram emot d då jag var bombsäker på att jag hade hål i tänderna, jag har aldrig haft hål å d kändes tungt att behöva inse fakta att nu e turen förbi pga min rökning....
Jag har inte varit hos tandläkaren sen 2002 då de tog ut min tandställning så jag va allt annat än optimistisk men hör å häpna.... INGA hål, ingen tandsten, NADA. Till å med så tandläkaren blev paff då hon fråga ut mig i början om mina vanor kring tandtråd, rökning, borstning av tänder osv så jag skutta glatt därifrån med förmaningar om att använda tandtråd oftare å börja med fluorskölj =)

OBS lånade bilder!
Matmässigt så var d en bra dag, kände mig riktigt duktig kan jag säga =) Höll på mig denna dagen å som vanligt började jag med te, frukt å flingor för 4,5 poäng å sen fastna jag i LIA arbetet så jag missa lunch å fick gå direkt på middag som blev samma som gårdagen nämligen mangochutneykycklingen men med potatismos denna gång för jag va så sugen =) Gör mitt mos utan smör, bara mjölk å kryddor =) SÅ det blev morötter å gurka till å det hela blev 7 poäng.
Hos mamma å pappa sen blev d 2 koppar kaffe å 2 clementiner för 1 poäng å efter träning en proteinshake på 2,5 poäng.
Hemma blev d ett enklare kvällsmål:
4 knäcke med leverpastej bara, inget smör, gurka å clementiner samt 2 koppar te å en bit choklad som allt som allt blev 8 poäng vilket ger mig 24 poäng å därmed full pott =)

Motionsmässigt blev d en bra dag, två lite längre promenader som gav mig 3 bonuspoäng å sen ett pass Aqua Tema där allt plaskande gav mig 4 bonuspoäng å därmed 7 bonuspoäng totalt.
De är som vanligt, redan förbrukade men alltid nåt å d kändes bra denna dag =)

Totalt: 24 poäng
Tränat/motion: 7 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Good bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar